Hem > V > Vad Betyder Två Bockar I Whatsapp?

Vad betyder två bockar i WhatsApp?

Två grå bockar betyder att meddelandet har levererats till den andra personens telefon, men att de fortfarande inte har öppnat det. När dessa bockar förvandlas till två blå bockar betyder det att mottagaren har öppnat och läst ditt meddelande.

Läs mer

Kan man blockera någon på WhatsApp?

Det kan vara så att du har en öppen chatt med henne och sedan går in i den chatten. Klicka sedan på deras namn högst upp på skärmen. Du anger sedan den personens profil i applikationen. Längst ner finns det flera alternativ tillgängliga, varav en är att kunna blockera direkt till den här personen. Hur tar man tillbaka mail från papperskorgen? Återställa meddelanden

  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Scrolla till vänster på sidan och klicka på Mer. Papperskorgen.
  3. Markera kryssrutan bredvid de meddelanden som du vill flytta.
  4. Klicka på Flytta till .
  5. Välj vart du vill flytta meddelandena.

Hur gör jag för att tömma papperskorgen?

Tömma papperskorgen

  1. Tryck på menyn uppe till vänster. Papperskorgen.
  2. Tryck på Mer bredvid den fil du vill ta bort. Radera permanent.
Kan man återställa raderade mejl? Återställa e-postmeddelanden från mappen Borttaget

Klicka på mappen Borttaget i den vänstra rutan. Högst upp i meddelandelistan väljer du Återhämta objekt som tagits bort från den här mappen. Markera det meddelande du vill återhämta och välj Återhämta.

Med tanke på detta, hur ångrar man ett skickat sms?

Med en ny app kan du nu dra tillbaka pinsamma eller felaktiga meddelanden – permanent, skriver Huffington Post. Den nya mobilappen Strings, skapad av amerikanska Be Lab, ger användaren möjligheten att dra tillbaka sms, både från avsändarens och mottagarens telefon. Hur gör man ett SMS oläst? Genom att markera ett meddelande som oläst kan du komma ihåg att läsa det senare. Du kan även markera meddelanden som lästa utan att öppna dem.

Var hittar jag arkiverade SMS?

Arkivera sms-konversationer, samtal eller röstmeddelanden

Du kan arkivera en sms-konversation, ett samtal eller ett röstmeddelande från Google Voice-inkorgen utan att objektet raderas. Om någon svarar på en konversation som du har arkiverat visas meddelandena i inkorgen.
Var ligger SMS i Android?

SMS finns i Android under "Inställningar" > "Alla inställningar".

Hur länge sparas ett SMS?

En SMS sparas normalt i upp till tre dagar, men det finns inget garanti att en SMS kommer att sparas. Om en användare har rätt till åtkomst till en telefon som en SMS har mottagits på och den telefonen inte är låst, kan användaren läsa SMS: en omedelbart efter att den har mottagits.

By Scrivenor

Hur raderar man allt på en Samsung? :: Kan man ta bort ett sms?
Användbara länkar