Hem > V > Vad Är Omslagsfoto?

Vad är omslagsfoto?

Ett omslagsfoto är den större bilden högst upp i din profil, ovanför profilbilden. Omslagsfoton är offentliga precis som profilbilder, vilket betyder att alla som besöker din profil kan se dem.

Läs mer

Därefter, hur byter man omslagsbild på facebook utan att det syns?

11. Profilbilden är bytt men syns för alla andra. Nu när du har sparat bilden så har du också publicerat den på ditt flöde och den är offentlig. För att göra så att den inte ska synas så måste du klicka på din lilla rutan offentligt som du hittar högst upp till vänster i rutan. Därmed, hur får man bort motiv på facebook? Ta bort ett motiv

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.
  2. Tryck på din profilbild.
  3. Tryck på Ändra profilbild.
  4. Välj en ny profilbild och tryck sedan på Använd det här fotot.

Hur byta profilbild utan att det syns?

Steg 1: När du laddar upp profilbilden, bocka av "Share your update to News Feed". Då skapas inget inlägg på din logg om att du bytt profilbild. Steg 2: Efter att du har laddat upp den, gå snabbt in på din profil, och tryck på din profilbild. Vad är profilbild på Facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på din profilbild och sedan på Ändra profilbild. Välj ett foto eller lägg till ett motiv. Välj fotot som du vill använda och tryck sedan på Använd det här fotot.

Följaktligen, när är det bäst att byta profilbild på facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.
  2. Tryck på din profilbild och sedan på Ändra profilbild.
  3. Välj ett foto eller lägg till ett motiv.
  4. Välj fotot som du vill använda och tryck sedan på Använd det här fotot.
Vad betyder svart bild på Facebook? I dag är Facebook svart. Tusentals människor ändrar nu profilbild till en helt mörk ruta. Orsaken är en aktion som dragits i gång för att visa stöd för den amerikanske journalisten James Foley som dödades av terroristorganisationen IS, skriver Aftenposten.

Vad är nyhetsflödet på Facebook?

Flödet är listan med händelser mitt på din startsida som ständigt uppdateras. Det innehåller statusuppdateringar, foton, videor, länkar, appaktiviteter och gilla-markeringar från användare, sidor och grupper som du följer på Facebook. Och därefter, hur stänger man av likes på facebook?

Det finns två sätt att göra detta. Antingen kan man gå in på inställningarna för sin facebook-sida och välja att inaktivera likes, eller så kan man gå in på facebook.com/likes och inaktivera dem där.

Hur får man bort tillfällig profil på Facebook?

Det finns flera olika sätt att ta bort en tillfällig profil på Facebook. Den enklaste metoden är att gå in på Inställningar och sedan klicka på "Radera konto". Detta kommer att permanent ta bort din profil från Facebook.

By Bever Pilotte

Hur återställer man tangentbordet på iPad? :: Hur får man bort iTunes?
Användbara länkar