Hem > H > Hur Skannar Man Till Mobilen?

Hur skannar man till mobilen?

Skanna ett dokument

  1. Öppna Google Drive-appen .
  2. Längst ned till höger trycker du på Lägg till .
  3. Tryck på Skanna .
  4. Ta ett foto av det dokument du vill skanna. Anpassa skanningsområdet: Tryck på Beskär . Ta fotot igen: Tryck på Skanna om aktuell sida .
  5. Tryck på Klar. och spara det färdiga dokumentet.

Läs mer

Hur gör man när man scannar med mobilen?

Öppna den inbyggda kameraappen på en kompatibel mobil eller surfplatta med Android. Rikta kameran mot QR-koden. Tryck på bannern som visas på mobilen eller surfplattan med Android. Slutför inloggningen genom att följa anvisningarna på skärmen. Hur skickar jag ett skannat dokument? Du kan skanna med hjälp av knappen Scan to E-mail (Skanna till e-post) och bifoga skannade bildfiler automatiskt till ett e-postmeddelande. Placera originalet på skannern.

Följaktligen, hur gör man för att skanna ett dokument från skrivare till dator?

Tryck på skrivarens Scan-knapp eller skanningsmenyn på skärmen och välj din dator och dokumenttyp. Skanningen är klar och mappen där skanningen sparas öppnas automatiskt på din dator. Steg 2: Klicka nu på skanningsfilen så ser du en förhandsgranskning av skanningen, varefter du sparar filen på din dator. Hur skannar jag i Windows 10? Skanna en bild eller ett dokument med appen Windows Skanna

  1. Se till att skannern är på.
  2. I sökrutan i Aktivitetsfältet skriver du Windows Sökoch väljer sedan Sök bland resultaten.
  3. Gör något av följande:
  4. Gör följande på sidan Skanna:
  5. Välj Skanna längst ned på skärmen för att skanna dokumentet eller bilden.

På motsvarande sätt, kan man redigera en pdf-fil?

Hur man redigerar pdf-filer:

Öppna en fil i Acrobat DC. Klicka på Redigera pdf i den högra rutan. Använda redigeringsverktygen i Acrobat: Lägg till ny text, redigera text eller uppdatera teckensnitt med hjälp av val i formatlistan.
Dessutom, hur öppna pdf på iphone? Öppna Apple Books på din Mac och leta upp PDF-filen i Finder eller på skrivbordet. Dra sedan filen till biblioteket. PDF-filen är sedan tillgänglig i appen Böcker på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac så länge du är inloggad med samma Apple-ID och har aktiverat iCloud Drive för Böcker.

Följaktligen, hur redigerar man en pdf mac?

Klicka på länken "Öppna fil" i huvudgränssnittet för att välja en PDF-fil på din Mac-dator. Steg 3. Välj alternativet "Redigera PDF" på vänster panel för att gå in i redigeringsläget. Du kan redigera text och bild, lägga till en länk, vattenstämpel, bakgrund, sidhuvud, sidfot etc. Hur gör man en pdf skrivskyddad?

Det finns olika sätt att göra en PDF-fil skrivskyddad. En metod är att använda ett program som Adobe Acrobat. Adobe Acrobat har en funktion som heter "Skrivskydda dokument". Denna funktion låser PDF-filen så att inga ändringar kan göras i den.

Varför kan jag inte spara dokument i Word?

Det finns flera olika anledningar till varför det inte går att spara dokument i Word. En möjlig orsak är att det inte finns något lagringsutrymme kvar på hårddisken. Kontrollera att det finns någon ledig plats på hårddisken och försök sedan att spara dokumentet igen.
En annan möjlig orsak är att det dokument du försöker spara är skadat. Öppna dokumentet i Word och kontrollera att det ser normalt ut. Om det inte gör det, prova att kopiera innehållet i dokumentet till ett nytt, tomt dokument. Då bör det gå att spara det nya dokumentet.

By Yuri Lapuerta

Hur redigerar man Kontakter i Gmail? :: Var kan man lyssna på musik gratis?
Användbara länkar