Hem > V > Vem Kan Se Vilka Grupper Jag Är Med I?

Vem kan se vilka grupper jag är med i?

Offentlig: alla på eller utanför Facebook kan se vilka som är med i gruppen och vad de publicerar. Privat: det är enbart medlemmar som kan se vilka som är med i gruppen och vad de publicerar. Läs mer om skillnaderna mellan offentliga och privata grupper.

Läs mer

Och därefter, vem kan se min vänlista?

Dina vänner reglerar också vem som kan se deras vänner i sina egna profiler. Om du till exempel ställer in din vänlista på Bara jag, kan bara du se din fullständiga vänlista i din profil. Men om din vän har sin vänlista inställd på Offentligt kan vem som helst se att ni är vänner. Hur redigerar man vänlista på Facebook? Klicka på Vänner i Flödets vänstermeny. Om du inte ser alternativet klickar du på Visa mer. Klicka på Anpassade listor och sedan på listan som du vill redigera. Klicka på längst upp till höger och välj Redigera listnamn.

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Kan mina vänner se vad jag skriver i en sluten grupp? Dina vänner kan se att du är medlem i en sluten grupp, vad gruppen handlar om och vilka andra som är med i den – men kan inte se vad du har skrivit eller gillat.

Dessutom, varför kan jag inte se alla mina vänners inlägg på facebook?

Om du inte ser alternativet att dela kan det bero på sekretessinställningarna för det ursprungliga inlägget (till exempel om någon väljer att dela sitt inlägg med Vänner). Med hänsyn till detta, varför ser jag bara vissa vänner på facebook? Du kanske inte ser vissa av dina Facebook-vänner i en app eftersom de har: Ändrat sekretessinställningarna för appen. Inaktiverat Facebooks integration med appen. Blockerat appen.

Följaktligen, kan man se när man blev vän med någon på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Gå till din väns profil genom att skriva hens namn i sökfältet högst upp. Tryck på nedanför omslagsbilden. Välj Visa vänskapssida. Vad ser mina vänner på Facebook?

På Facebook kan man välja att göra olika inställningar för vad man vill att andra ska kunna se. Man kan till exempel välja att göra sitt konto privat, så att endast vänner kan se inlägg och information. Man kan också välja att göra vissa saker som foton eller gruppmedlemmar sökbara, så att andra än vänner kan hitta dem.

Man kan också fråga kan man dölja att man är vän med någon på facebook?

Du kan också fråga om det går att gömma faktumet att man är vänner med någon på Facebook? Det går faktiskt att göra detta på Facebook. Man gör det genom att gå in på personens profil och sedan klicka på vänner-ikonen och välja "Göm från vännerlista". När man gör detta kommer personen inte längre att kunna se att du är vänner med personen.

By Candide

Hur ändrar man till gång på Google Maps? :: Hur roterar man en bild i PowerPoint?
Användbara länkar