Hem > H > Hur Gör Jag Om Ett Dokument I Pages Till Pdf?

Hur gör jag om ett dokument i Pages till PDF?

Välj Arkiv > Exportera till > [filformat] (från Arkiv-menyn överst på skärmen). Ange exportinställningar beroende på filtyp: PDF: Välj en bildkvalitet.

Läs mer

Hur gör man Pages till Word?

Spara en kopia av ett Pages-dokument i ett annat format. Öppna dokumentet och välj Arkiv > Exportera till > [filformat] (från Arkiv-menyn överst på skärmen). Ange exportinställningar: PDF: De här filerna kan öppnas (och ibland redigeras) med appar som Förhandsvisning och Adobe Acrobat. Med hänsyn till detta, kan inte öppna word-dokument ipad? Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker:

  • Du har inte behörighet att visa filen.
  • Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång.
  • Du har inte rätt app installerad på din telefon.

Kan inte öppna dokument på Mac?

Starta om som vanligt. Reparera skivbehörigheter - löser problem med filer som strular och inte vill öppnas vilket kan ge märkliga symptom. Skall utföras efter uppgradering av OS X. Skivverktyget, hittas i Verktygsmappen i mappen Program. Hur spara filer på iPad? Spara och namnge ett dokument i Pages på iPad

  1. Öppna det dokument som du vill byta namn på.
  2. Tryck på dokumentnamnet och sedan på Byt namn.
  3. Skriv ett nytt namn. Spara det sedan genom att trycka utanför textfältet. Om du snabbt vill radera det aktuella namnet trycker du på "x" i textfältet.

Och en annan fråga, varför kan jag inte öppna pdf filer i min iphone?

Du kan se PDF-filer och böcker som inte kommer från bokhandeln på din iPhone, iPad, iPod touch och Mac där du är inloggad med samma Apple-ID. Öppna Inställningar > [ditt namn] > iCloud och aktivera iCloud Drive. Slå på Böcker. Öppna sedan Inställningar > Böcker och slå på iCloud Drive. Hur sparar jag ett dokument på Pages? Aktivera dokumentfönstret genom att klicka någonstans i dokumentet. Välj sedan Arkiv > Spara som (från Arkiv-menyn överst på skärmen). Ange ett namn i fältet Spara som, och ange sedan en eller flera taggar (frivilligt). Klicka på popupmenyn Plats och välj en plats.

Hur fungerar Pages på Mac?

Pages Användarhandbok

  1. Kom igång med en mall. Alla dokument utgår från en mall som du använder som startpunkt.
  2. Lägga till bilder, former, tabeller med mera. Lägg till objekt som tabeller, diagram, former och medier (bilder, ljud och video) i dokumentet.
  3. Anpassa varje detalj.
  4. Bli utgivare.
  5. Samarbeta i realtid.
Hur gör man om en PDF till Word?

För att konvertera en PDF till Word, använd ett program som Adobe Acrobat eller Foxit Reader. Båda programmen har en funktion för att exportera PDF-filer till Word-dokument.

Följaktligen, hur mailar man från pages?

Först måste du skapa ett konto med en e-postleverantör. När du har gjort det, loggar du in på ditt konto och skapar ett nytt e-postmeddelande. I rutan för "Till:" ange den e-postadress du vill skicka meddelandet till. I rutan för "Ämne:" skriver du ett ämne för ditt e-postmeddelande. I rutan för "Meddelande:" skriver du ditt e-postmeddelande. När du är klar, klickar du på knappen "Skicka".

By Cassius

Hur ändrar man format på ett dokument? :: Hur öppnar man en xlsx fil?
Användbara länkar