Hem > V > Vad Är Öppna Flikar?

Vad är öppna flikar?

När du öppnar en ny flik eller sveper uppåt i adressfältet visas webbplatser som du ofta besöker. Om det är första gången du använder Chrome visas några populära webbplatser. Tryck på ikonen för den webbplats du vill besöka. Om du vill ta bort en webbplats trycker du länge på en ikon.

Läs mer

Hur får man tillbaka en flik?

Återställa en flik eller ett fönster

  1. Windows och Linux: Ctrl + Skift + t.
  2. Mac: ⌘ + Skift + t.
Kan inte öppna flikar? Du kan öppna alla flikar som var öppna tidigare igen: Windows: Tryck på Ctrl + Skift + t. Mac: Tryck på ⌘ + Skift + t.

Följaktligen, hur duplicerar man en flik?

Kontroll-klicka på en flik eller nål i Safari på datorn och välj sedan Duplicera flik. Hur stänger man alla flikar på iPhone? Så här stänger du alla iPhone Safari -flikar samtidigt

  1. Öppna Safari -appen på din iPhone.
  2. Tryck och håll kvar rutorna i det nedre högra hörnet.
  3. Klicka på "Stäng alla [x] flikar.
  4. Bekräfta Stäng alla [x] flikar.

Vad är en flik?

Betydelse: Litet stycke, hörn, snibb af en nedhängande klädnad. Hur har man två sidor uppe samtidigt Chrome? Visa två fönster samtidigt

  1. Klicka på Maximera i ett av fönstren och håll musknappen nedtryckt.
  2. Dra till pilen åt vänster eller höger .
  3. Gör samma sak för det andra fönstret.

Vill du återställa sidorna Chrome?

Återställa Chromes inställningar till standardinställningarna

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger Inställningar. Avancerat. På Chromebook, Linux och Mac: Klicka på Återställ inställningarna Återställ inställningarna till standardinställningarna. Återställ inställningarna.
På motsvarande sätt, varför kan jag inte gå in på vissa sidor?

Det finns flera anledningar till varför man inte kan komma åt vissa webbsidor. En av anledningarna kan vara att webbsidan är blockerad av din internetleverantör. Andra anledningar kan vara att webbsidan är nere eller att du inte har rättigheter till att komma åt den.

Hur stänger man en webbsida?

Det finns två sätt att stänga en webbsida. Antingen kan man stänga fliken eller fönstret. För att stänga fliken, klicka på den lilla x:en i hörnet av fliken. För att stänga fönstret, klicka på den stora x:en i hörnet av fönstret.

By Greene

Varför försvinner mina flikar i Safari? :: Hur loggar man in på någon annans konto?
Användbara länkar