Hem > V > Vad Betyder Iphone Är Avaktiverad Anslut Till Itunes?

Vad betyder iPhone är avaktiverad Anslut till iTunes?

Om du anger fel lösenkod på låsskärmen på din iPhone för många gånger får du ett varningsmeddelande om att din iPhone är inaktiverad. Om du inte kommer ihåg din lösenkod när du försöker igen använder du en dator för att försätta din iPhone i återställningsläge.

Läs mer

Varför synkroniserar inte min iPhone med iTunes?

Gör så här om ditt innehåll inte synkroniseras: Starta om datorn och iOS- eller iPadOS-enheten. Kontrollera att du har den senaste iTunes-versionen och de senaste programuppdateringarna för din enhet om du använder iTunes på macOS Mojave eller tidigare på en pc. Dessutom, hur loggar jag in på itunes? Du kan även använda Logga in med Apple i appar och på webbplatser som deltar eller på andra plattformar, till exempel Android eller Windows.

  1. Tryck på Logga in med Apple i appen eller på webbplatsen som deltar.
  2. Ange ditt Apple-ID och lösenord när du ser en säker webbplats från Apple.

Dessutom, var hittar jag säkerhetskopian till iphone på datorn?

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

  1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud.
  2. Tryck på Hantera lagring och tryck sedan på Säkerhetskopior.
  3. Tryck på en säkerhetskopia om du vill visa mer information om den, välja vilken information som ska säkerhetskopieras eller radera säkerhetskopian.
Vad menas med Anslut till iTunes? Anslut enheten till datorn. Du kan ansluta enheten med en USB- eller USB-C-kabel eller Wi-Fi-anslutning. Information om aktivering av Wi-Fi-synkronisering finns i Synkronisera iTunes-innehåll på datorn med enheter via Wi-Fi. Klicka på enhetsknappen uppe till vänster i iTunes-fönstret i appen iTunes på datorn.

Vad sparas vid säkerhetskopiering?

Säkerhetskopiering i Google One sparar automatiskt data från telefonen.Data som sparas med Säkerhetskopiering i Google One omfattar:AppdataSamtalshistorikKontakterInställningarSmsBilder och videorMms

  1. Appdata.
  2. Samtalshistorik.
  3. Kontakter.
  4. Inställningar.
  5. Sms.
  6. Bilder och videor.
  7. Mms.
Dessutom, vart hamnar säkerhetskopian samsung? säkerhetskopieraAndroid

Hitta och hantera säkerhetskopior
  1. Öppna Google Drive-appen.
  2. Tryck på Meny. Säkerhetskopior.
  3. Tryck på säkerhetskopian du vill hantera.

Följaktligen, hur hämta säkerhetskopia från icloud?

Slå på din iPhone. Du ser en Hello-skärm om din enhet är ny eller har raderats. Gå sedan igenom installationsstegen på skärmen tills du kommer till skärmen Appar och data. Där trycker du på Återställ från iCloud Backup och logga in på iCloud med ditt Apple-ID. Hur får man tillbaka säkerhetskopian till iPhone?

Det finns flera sätt att göra detta. Om du använder iCloud-säkerhetskopior kan du logga in på iCloud.com och gå till Inställningar > iCloud > Hantera ditt iCloud-lagringsutrymme > Säkerhetskopior. Välj sedan den säkerhetskopia du vill återställa från och följ anvisningarna på skärmen.
Om du använder iTunes-säkerhetskopior kan du öppna iTunes och klicka på enheten överst i fönstret. Klicka sedan på Återställ från iTunes-säkerhetskopia och följ anvisningarna på skärmen.

Varför kan jag inte återskapa säkerhetskopia iPhone?

Det finns flera olika anledningar till varför en iPhone-säkerhetskopia inte kan återställas. En av de vanligaste orsakerna är att säkerhetskopian är skadad eller corrupted.En annan anledning till att en återställning av en iPhone-säkerhetskopia kan misslyckas är att innehållet i säkerhetskopian inte stöds av den aktuella versionen av iOS eller iTunes.

By Gentille

Hur flytta till ny dator? :: Hur delar jag min skärm?
Användbara länkar