Hem > H > Hur Öppnar Man En Zip-Fil På Iphone?

Hur öppnar man en zip-fil på iPhone?

Så här öppnar du en ZIP-fil på din iPhone eller iPod touch

 1. Öppna appen Filer och leta sedan upp ZIP-filen eller -arkivet som du vill packa upp.
 2. Tryck på ZIP-filen eller -arkivet.
 3. En mapp som innehåller filerna skapas. Ändra namn genom att hålla mappen nedtryckt och sedan trycka på Byt namn.
 4. Tryck för att öppna mappen.

Läs mer

Följaktligen, hur gör man en mp4 fil mindre?

1 Hämta hem Free MP4 Converter (var noga med att skriva exakt så, det finns ett annat program som heter Free MP4-Converter, det är inte detta program denna guide omfattar) 2 Starta programmet och välj "Add video" längst upp till vänster i fönstret. 3 Ladda in filmen du vill komprimera 4 Markera filmen och välj "H. Hur komprimerar man en bild? Komprimera enskilda bilder

Om du vill komprimera alla bilder i dokumentet väljer du Arkiv i menyfliksområdet >Komprimera bilder (eller > Minska filstorleken). på fliken Bildformat. Välj ett alternativ i rutan Bildkvalitet. Den högsta upplösningen visas först och den lägsta upplösningen visas sist.

Hur komprimerar man en video?

För att komprimera en videofil behöver du specifik programvara som iMovie för Mac eller Windows Video Editor för Windows. Alternativt kan du skicka din video i en ZIP-komprimerad fil , men detta kommer att kräva att din mottagare laddar ner den hos sig. Följaktligen, hur packar man ihop filer? Hur du packar upp filer med WinZip

 1. Starta WinZip från Start-menyn eller en ikon på Skrivbordet.
 2. Om du bara vill packa upp några av filerna klickar du på motsvarande filer eller mappar i rutan för den komprimerade filen, så att rutan för att packa upp filen eller mappen markeras.

Vad gör man om fil är för stor?

Spara filen i en molnbaserad tjänst och dela en länk

Det finns många molnlagringstjänster som du kan ladda upp stora filer till och sedan dela dem. Några populära molnlagringstjänster är OneDrive, Dropbox, iCloud och Google Drive. När filen lagras i molnet kan du ta med en länk till dokumentet i e-postmeddelandet.
Därefter, hur ändrar man filstorlek? Hur man ändrar storlek på ett foto med en tredjepartsapp

Det är här du kan hitta bekvämligheter i den kostnadsfria appen Image Size. Appen har ett mycket enkelt verktyg för storleksändring som hjälper dig att ändra upplösning och minska fotostorleken. För att komma igång, ladda ner appen Image Size från App Store.

Kan inte öppna ZIP fil?

Packa upp dina filer

 • Öppna Files by Google. på Android-enheten.
 • Tryck på Bläddra. längst ned.
 • Navigera till mappen som innehåller den ZIP-fil du vill packa upp.
 • Välj ZIP-filen.
 • Ett popup-fönster öppnas där innehållet i filen visas.
 • Tryck på Extrahera.
 • En förhandsgranskning av de extraherade filerna visas.
 • Tryck på Klar.
Kan inte extrahera?

Det finns olika anledningar till varför man inte kan extrahera en fil. En av anledningarna är att filen är skadad eller corrupt. Det finns olika verktyg för att försöka fixa en skadad fil, men det är inte alltid att det går att fixa. Om filen inte går att fixa, så finns det inte mycket man kan göra.
En annan anledning till varför man inte kan extrahera en fil är att man inte har rättigheter till filen. Det finns olika sätt att hantera filer med olika rättigheter, så det är en bra idé att läsa på om detta.
En tredje anledning till varför man inte kan extrahera en fil är att filen är i ett format som inte stöds. Det finns olika verktyg för att konvertera filer till andra format, men det är inte alltid att det går att konvertera. Om filen inte går att konvertera, så finns det inte mycket man kan göra.

Kan inte öppna ZIP fil Mac?

Det finns flera olika orsaker till varför en ZIP-fil inte kan öppnas på en Mac. Om du har försökt att öppna filen med Apple Archive Utility och det inte fungerar, kan det bero på att filen är korrupt eller att den använder en ogiltig komprimeringsmetod.
Om du försöker öppna en krypterad ZIP-fil på en Mac, kan det också resultera i ett felmeddelande. I detta fall måste du använda en ZIP-filuppladdare som stöder kryptering, som 7-Zip eller WinRAR.

By Letta

Vad är en Odt fil? :: Vad är omkostnadsbelopp vid försäljning av aktier?
Användbara länkar