Hem > V > Varför Kan Jag Inte Öppna Pdf På Min Iphone?

Varför kan jag inte öppna PDF på min iPhone?

Problemet är att PDF dokument skapas av olika kodning. Det som händer här är att Apple har problem med just de PDF dokument som kommer ifrån vår leverantör av den kodnings-plattform vi använder. Därav kan du se PDF dokument som kommer från andra.

Läs mer

Man kan också fråga varför kan jag inte öppna pdf?

Använd senaste versionen av de verktyg du använder

Om du använder Adobe Reader för att läsa pdf-filer rekommenderar vi att du använder den senaste versionen för bästa resultat. Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats.
Med hänsyn till detta, varför kan jag inte se pdf i mobilen? Testa med ett annat Google-konto

Om du har fler än ett Google-konto testar du att få åtkomst till filen med ett annat konto. Så här loggar du in på ett annat konto: Öppna appen för Google Drive, Dokument, Kalkylark eller Presentationer på en Android-enhet. Tryck på menyn.

Hur länkar man en artikel?

Har du hittat en artikel du vill länka till i fulltext så är grundregeln att man kopierar artikelns adress och därefter infogar proxyprefixet före. Artikelns adress anges ofta på webbsidan som permanent länk, persistent link eller Document URL. Man kan också fråga hur länkar man en adress? Om du vill skapa en hyperlänk klickar du på infoga > länken. Skriv den text du vill att andra ska klicka på i rutan Visa text . Om du vill länka till en webb adress skriver eller klistrar du in adressen i rutan adress .

Hur gör jag en mailadress klickbar?

Hur skapar jag en mail-to-länk?

  1. Välj e-postadressen du vill göra till en länk.
  2. Klicka på länkikonen i menyn ovanför eller under bilden.
  3. Klicka på E-post i menyn till vänster.
  4. Skriv in e-postadressen du vill länka till.
  5. Skriv in ett ämne som gör att du känner igen var mailet kommer från.
Man kan också fråga hur kopiera hyperlänk? I fönstret Infoga hyperlänk väljer du "Befintlig fil eller webbsida" till vänster. Skriv (eller kopiera och klistra in) webbadressen till webbsidan i fältet "Adress". Klicka sedan på "Ok" för att spara din hyperlänk. Och precis så har du förvandlat den texten till en länk.

Hur gör man en hyperlänk i Powerpoint?

Länka till en viss plats i presentationen

  1. Markera den text eller det objekt som du vill göra till en hyperlänk.
  2. På fliken Start klickar du på Text under Infoga och klickar sedan på Hyperlänk.
  3. Klicka på fliken Dokument och klicka sedan på Sök efter under Fästpunkt.
  4. Välj den plats i dokumentet som du vill länka till.
Hur länkar man på Linkedin?

Det finns flera sätt att länka på LinkedIn. Först och främst kan du länka din profil till andra profiler genom att klicka på "Lägg till i kontakter"-knappen som finns på varje profil. Detta gör att personen i fråga får ett meddelande om att du vill länka till henne/honom. Om personen accepterar din förfrågan kommer ni att bli länkade till varandra.
Det går också att söka efter personer att länka till på LinkedIn. Detta gör du enklast genom att använda sökfunktionen i LinkedIn. Sökfunktionen finns längst upp till vänster på LinkedIn. Här kan du söka efter personer med viss titel, i viss bransch eller i viss geografisk plats. När du hittat personen du vill länka till klickar du på "Lägg till i kontakter"-knappen.
LinkedIn har också en "People You May Know"-funktion, som föreslår personer som du kanske vill länka till. Dessa personer baseras på personer du redan är länkad till, personer i dina kontakter och andra personer som har liknande profiler som dig.

Hur gör man Ctrl klicka?

Det finns två sätt att ctrl-klicka på en Mac. För det första kan du hålla ner kommandotasten och klicka sedan på det objekt du vill klicka på. Det andra sättet är att hålla ner kommandotasten och trycka på "M" -knappen (som är knappen bredvid "Space" -knappen).

By Sampson

Hur gör man ett mail till PDF? :: Vad är en Odt fil?
Användbara länkar