Hem > H > Hur Kan Man Ladda Ner Video Från Youtube?

Hur kan man ladda ner video från YouTube?

Ladda ner och installera TubeMate Youtube Downloader

TubeMate är ett av de mest populära verktygen för att ladda ner YouTube-klipp på Android-enheter, vilket vi kan förstå. Appen är väldigt enkel att använda och har precis de funktioner som behövs och inget onödigt krafs.

Läs mer

Därmed, hur får man in youtube-klipp i powerpoint?

Klicka på den bild i PowerPoint där du vill lägga till videon. Klicka på Video > Onlinevideo på fliken Infoga. I rutan Från en inbäddningskod för videoklipp klistrar du in inbäddningskoden och klickar sedan på pilen. En videorektangel placeras på bilden och du kan flytta och ändra storlek på den som du vill. Hur laddar man ner musik från YouTube till datorn gratis? Så här gör du för att konvertera till MP3:

  1. Kopiera Youtube-länken och klistra in i fältet.
  2. Tryck på pilen för att vilket format du vill spara filen. Välj MP3.
  3. Klicka på Start så börjar konverteringen av ditt Youtube-klipp till MP3.
  4. När konverteringen är klar kommer du till en sida som ser ut som ovan.

Följaktligen, hur filmar man till youtube?

För att publicera en film går du in på www.youtube.com och klickar på Logga in. Om du inte redan har ett användarkonto (en Gmail-adress går bra) väljer du Skapa ett konto och följer instruktionerna. Klicka sedan på Ladda upp, Välj filer som du vill ladda upp. Leta reda på din videofil och välj OK. Hur laddar man ner video från YouTube till Iphone? När Download Youtube Shortcut är installerat så är det bara att gå in på Youtube.com i Safari välja ett klipp som du vill ladda ned och trycka på den lilla rutan med en pil som pekar uppåt. Bläddra tills du hittar Shortcuts och välj Download YouTube.

Därefter, hur laddar jag ner filmer?

Viktigt!

  1. Kontrollera att enheten är ansluten till internet.
  2. Öppna Google Play Filmer .
  3. Tryck på Bibliotek.
  4. Leta reda på filmen eller tv-avsnittet du vill ladda ned.
  5. Tryck på Ladda ned .
Med detta i åtanke, hur bädda in film i powerpoint? På fliken Infoga klickar du på Video och sedan på Film från fil. I dialogrutan Välj en film markerar du filen som du vill infoga. Om du vill bädda in video på bilden klickar du bara på Infoga.

Hur kopierar man en länk på YouTube?

Kopiera länken: Klicka på knappen Kopiera om du vill kopiera en länk till videon som du kan klistra in någon annanstans, till exempel i ett e-postmeddelande. Starta vid: Om du vill länka till en specifik del av videon kryssar du i rutan och anger starttid innan du kopierar länken. Man kan också fråga hur kan jag ladda ner musik gratis?

Det finns många olika sätt att ladda ner musik gratis. Om du använder en dator kan du gå till olika musiksidor och söka efter låtar att ladda ner. Det finns också många appar för smartphones och surfplattor som gör det möjligt att ladda ner musik. Om du vill ladda ner musik från Youtube kan du använda en sida som Youtube-mp3.se.

Och en annan fråga, hur laddar man ner ljudfil?

Det finns flera olika sätt att ladda ner ljudfiler. Ett enkelt sätt är att använda en sökmotor som Google eller Bing. Du kan också använda en torrent-sökmotor för att hitta ljudfiler. Det finns även flera webbplatser som erbjuder ljudfiler för nedladdning.

By Micro

Hur logga in på Dropbox? :: Hur kan man klippa video?
Användbara länkar