Hem > V > Vad Betyder Cirklarna I Messenger?

Vad betyder cirklarna i Messenger?

: En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. : En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats. : En liten version av vännens eller kontaktens foto visas nedanför meddelandet när vännen/kontakten har läst det.

Läs mer

Följaktligen, vad händer när man inaktiverar någon på messenger?

När du blockerar meddelanden och samtal från någons Facebook-profil eller Instagram-konto kan de inte längre: Chatta med dig på Messenger eller Facebook-chatten. Du kommer inte att få meddelanden eller samtal från Facebook-profilen eller Instagram-kontot som du har blockerat. Därmed, varför får jag inte avisering från messenger? Öppna appen Inställningar och gå till Notifications > Messenger. Verifiera nu dessa inställningar: Inställningen Tillåt aviseringar måste vara aktiverad.

På motsvarande sätt, hur fungerar försvinna läge?

Försvinnaläget i Messenger innebär att visade meddelande försvinner efter att de blivit lästa, Om någon tar en skärmbild eller spelar in skärmen så får vi ett meddelande om det och det går att anmäla en chatt och då inkluderas tillfälliga meddelande upp till 1 timme efter att de försvinner. Med hänsyn till detta, hur ser man om någon ignorerar en på messenger? När du ignorerar en konversation får du inte någon avisering när personen skickar meddelanden till dig direkt och konversationen flyttas till dina kontaktförfrågningar. När du ignorerar en konversation meddelas inte den andra personen om det.

Kan man läsa på Messenger utan att det syns?

Så här gör du:

  1. Få ett meddelande (duh).
  2. Öppna messenger-appen, utan att öppna meddelandet.
  3. Sätt mobilen på flygplansläge.
  4. Öppna meddelandet och läs – ja, det går!
  5. Stäng ner appen och avsluta den helt (dubbelklicka på hemknappen och swipa uppåt på messengerappen)
  6. Öppna den igen.
Man kan också fråga vad betyder grå ring runt profilbild messenger? - Denna ikon innebär att meddelandet har skickats, däremot har det inte anlänt till din mottagare. Om mottagarens mobil inte är igång eller på något annat sätt inte har kontakt med Facebook så ser du som avsändare denna ikon.

Dessutom, hur ser det ut om man är blockad på facebook?

Meddelanden: Din meddelandehistorik med en profil som du har blockerat finns kvar i din inkorg. Om den blockerade profilen ingår i en konversation med en grupp vänner kanske du kan se meddelandena. Kom ihåg att du kan lämna en konversation som du inte vill vara med i och ta bort en konversation som du inte gillar. Man kan också fråga varför plingar det i mobilen?

Det finns flera tekniska svar på den här frågan. En anledning till att mobiltelefonen ringer är att det finns en elektrisk signal som går från telefonen till örat. Mobiltelefonen tar emot den här signalen och förstärker den, vilket gör att du hör ringningen.

Folk frågar också hur får jag bort försvinna läget på messenger?

Det finns flera sätt att göra detta. En av de enklaste sätten är att gå in i Messenger-inställningarna och välja 'Inaktivera'.

By Ozzie

Varför får man bruna fläckar på huden när man blir äldre? :: Hur vet man om man har ddr3 eller ddr4?
Användbara länkar