Hem > K > Kan Inte Ta Bort Google Konto?

Kan inte ta bort Google konto?

kanGooglekontokontot inte

Steg 3: Radera kontot

  1. Öppna avsnittet Data och integritet i Google-kontot.
  2. Scrolla till Data och integritetsalternativ.
  3. Välj Fler alternativ Radera ett Google-konto.
  4. Följ anvisningarna för att radera ditt konto.

Läs mer

Hur tar man bort gamla konton?

Ta bort ett Google-konto eller ett annat konto från telefonen

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Lösenord och konton.
  3. Tryck på kontot du vill ta bort under Konton som tillhör.
  4. Bekräfta genom att trycka på Ta bort konto.
Hur tar man bort ett mailkonto? Ta bort e-postkonton i Mail på datorn
  1. Välj Mail > Inställningar i appen Mail på datorn och klicka sedan på Konton.
  2. Markera ett konto och klicka på ta bort-knappen . Obs! Om kontot används i andra appar på datorn blir du ombedd att ta bort kontot i Internetkonton i Systeminställningar.

Är Google-konto och Gmail samma sak?

Om du har Gmail har du redan ett Google-konto. Med ett Google-konto får du åtkomst till Googles produkter, som Drive, Dokument, Kalender med flera, utan kostnad. Så här loggar du in på ditt Google-konto (eller i en av Googles produkter): Kan inte komma in på Google? Om du inte kan logga in på Google-kontot i Gmail, Google Drive, Google Play eller någon annanstans väljer du det problem som stämmer in bäst på din situation. Följ anvisningarna för att få hjälp att komma åt kontot igen. Varför går det inte logga in? Du får ett felmeddelande.

Var är jag inloggad Google?

Öppna Google-kontot. Välj Säkerhet på navigeringspanelen till vänster. Välj Hantera alla enheter på panelen Dina enheter. Där ser du vilka enheter du är inloggad på med Google-kontot och vilka enheter du har varit inloggad på under de senaste veckorna. Måste man ha ett Google-konto? Din Sony-enhet körs på Android-plattformen som har utvecklats av Google. En rad appar och tjänster från Google är tillgängliga i enheten när du köper den, till exempel Gmail, Google Maps, YouTube och Google Play. För att du ska få ut som mycket som möjligt av de här tjänsterna behöver du ett Google-konto.

Varför vill Google ha mitt födelsedatum?

Om du inte är gammal nog att hantera ditt konto på egen hand kan du be en förälder att konfigurera kontroll av det med hjälp av sitt Google-konto så att du kan fortsätta att använda kontot. Från och med att du angav födelsedatum har du 14 dagar på dig att aktivera kontroll innan kontot inaktiveras. Hur tar jag bort ett konto på Swedbank?

För att ta bort ett konto hos Swedbank måste du logga in på ditt online-konto. Klicka sedan på "Konton och kort" och välj det konto du vill ta bort. Klicka på "Ta bort konto" och bekräfta.

Och därefter, kan man ta bort ett mail?

Det beror på vilken typ av e-post du har. Om du har en IMAP-konto kan du radera e-postmeddelanden från servern så att de inte längre finns tillgängliga från andra enheter. Om du har en POP3-konto kan du också radera e-postmeddelanden från servern, men det är oftast inte rekommenderat eftersom det betyder att de också försvinner från din dator.

By Pliske

Hur lång tid tar en systemåterställning på datorn? :: När kommer Facebook byta namn?
Användbara länkar