Hem > H > Hur Lång Tid Tar Retur Amazon?

Hur lång tid tar retur Amazon?

Observera: Vi utfärdar en återbetalning för en produkt som skickats av Amazon inom max. 14 dagar.

Läs mer

Därmed, hur mycket kostar retur på amazon?

Hur mycket kostar det att returnera en produkt? De flesta produkter som köpts direkt från Amazon kan returneras gratis inom 30 dagar efter mottagande av försändelse. Detta gäller även för de flesta produkter som köpts av tredjepartssäljare (även kallade Marketplace-säljare), men som Fraktas från Amazon. Hur mycket kostar det att sälja på Amazon? Välj din försäljningsplan

Innan du börjar registrera dig bestämmer du vilken plan som passar ditt företag bäst. Den individuella planen kostar 10 kr per försäljning medan säljare som använder den professionella planen betalar 410 kr per månad, oavsett hur många artiklar de säljer.

Hur får man kontakt med Amazon?

Kontakt amazons Kundservice – Kundcenter

amazons kundtjänst telefonnummer: +1-888-280-4331. amazons kundcenter öppettider: 24/7.
Dessutom, hur får man pengarna tillbaka från amazon? Så här begär du en återbetalning:

  1. Gå till Dina beställningar.
  2. Hitta beställningen.
  3. Välj Problem med beställning.
  4. Välj ditt problem i listan.
  5. Välj Begär återbetalning.
  6. Skriv dina kommentarer i textrutan.
  7. Välj Skicka.

Har man ångerrätt på Amazon?

Ångerrätt. Du kan ångra din beställning utan att ange någon anledning inom 14 dagar från det att du mottagit artikeln/artiklarna (se våra Villkor för användning och köp) för fullständiga avbokningsregler och ytterligare information om ångerrätten). Med hänsyn till detta, vem betalar returfrakt amazon? Om tredjepartssäljaren är kommersiell och du har rätt till återbetalning (genom din ångerrätt eller säljarens andra returpolicys), kommer säljaren att återbetala inköpspriset och frakt- och returkostnaderna enligt följande: Observera: Denna tabell gäller endast beställningar från kommersiella säljare.

Och därefter, hur mycket kostar frakten på amazon?

LeveransmetodPris
Leverans till ombud (Leverans 2–5 arbetsdagar*)29 kr, 19 kr för böcker Fri frakt för kvalificerade beställningar över 229 kr
Prioriterad leverans till närmaste ombud (Leverans 1–2 arbetsdagar*)49 kr, 29 kr för böcker
Har Amazon fri frakt?

Ja, Amazon har gratis frakt på vissa produkter. För att se om en specifik produkt har gratis frakt, kontrollera produktens sida. Om gratis frakt inte finns angiven på produktsidan, kontakta kundtjänst för mer information.

Kan man sälja på Amazon som privatperson?

Det går inte att sälja på Amazon som en privatperson. Man måste registrera ett företag med ett giltigt organisationsnummer för att kunna sälja på Amazon.

By Aluin

Måste man ha företag för att sälja på Amazon? :: Hur lång tid tar det att formatera om datorn?
Användbara länkar