Hem > V > Vem Har Mest Följare På Twitter I Världen?

Vem har mest följare på Twitter i världen?

I december 2021 var de 5 mest populära Twitter-kontona baserat på antalet följare: @BarackObama (130.1 miljoner följare), @ justinbieber (114 miljoner följare), @katyperry (108.7 miljoner följare), @Rihanna (103.3 miljoner följare) och @Cristiano (95.3 miljoner följare). 83 % av världens ledare är på Twitter.

Läs mer

Med tanke på detta, hur stort är twitter i sverige?

Statistik från IIS undersökning Svenskarna och internet visar att 22 procent av alla internetanvändare i Sverige någon gång använt Twitter. Av de som har tjänsten är det bara 15 procent som skriver på Twitter varje vecka, vilket motsvarar knappt 4 procent av alla internetanvändare i Sverige. Hur blir man stor på Twitter? Korta, personliga tweets

Undersökningen visar att tweets som innehåller färre än 100 tecken skapar 17 procent högre engagemang bland följarna. Att lägga in länkar i tweeten är också ett hett tips; en tweet som innehåller en fungerande länk leder till att andelen retweets ökar med 86 procent.

Vem kan se mina tweets?

När du "skyddar dina tweets" kan endast dina twitterföljare se vad du skriver. De som vill följa dig måste skicka en förfrågan som du behöver godkänna. Dina tidigare följare kommer fortfarande kunna se dina tweets och behöver inte skicka en ny förfrågan. Dessutom, kan man se vem som har besökt ens instagram? Nu ska det gå att se vilka som tittar på posterna genom lanseringen av "Instagram Stories". Där kan du posta mer än en bild, liksom videos. När du laddat upp en story kan du klicka på din profil i appen och sedan swipa uppåt. Då kommer det upp ett öga som visar hur många – och vilka – som har tittat på din story.

Hur många använder Twitter i världen?

Endast sex procent använder Twitter varje dag, visar statistik från IIS. – Den genomsnittlige twitteranvändaren är en ung, högutbildad man i Stockholm, säger Pamela Davidsson, specialist på internetstatistik på IIS. Vem ska man följa på Twitter? Twittervilka

Mest inflytelserika twittrare totalt

  • Soran Ismail.
  • Jonas Gardell.
  • Carl Bildt.
  • Mark Levengood.
  • Hans Rosling.
  • Peter Wolodarski.
  • Alex Schulman.
  • Zlatan Ibrahimović

Med tanke på detta, vem ska man följa på twitter 2021?

Sikta på att lägga till runt 60-70 personer till att börja med så att det händer något i feeden – samtidigt som det inte ska kännas för mycket. Lägg sen regelbundet till de som du tycker har skrivit något bra och var inte rädd för att ta bort de du efter ett tag, av olika anledningar, hoppar över att läsa. På motsvarande sätt, vilka är de största sociala medierna i sverige?

De största sociala nätverken i Sverige är Facebook, Instagram, Snapchat och Twitter.

Hur mycket är Twitter värt?

Det är svårt att säga exakt hur mycket Twitter är värt eftersom det är ett bolag som är noterat på börsen. Men en uppskattning är att det är värt ungefär 16 miljarder dollar.

By Hailey

Måste man ha samma ram minne? :: Vad gör vi inte när vi formulerar frågor till en enkät?
Användbara länkar