Hem > K > Kan Man Ha Flera Telefoner På Samma Apple-Id?

Kan man ha flera telefoner på samma Apple-ID?

Mer om kopplade enheter

Du kan ha tio enheter (som mest fem datorer) kopplade till ditt Apple-ID för köp på samma gång. När du försöker koppla en annan enhet som tidigare var kopplad kan följande meddelande visas: Den här enheten är kopplad till ett annat Apple-ID.

Läs mer

Med detta i åtanke, kan jag ha två olika apple-id?

* Man kan ha flera Apple-ID, men då får man logga ut ur App Store som den ena Apple-ID:n och sedan in igen som den andre och det är helt enkelt klyddigt rent handgreppsmässigt. Hur många Apple-ID kan man ha? Men det betyder inte att du nödvändigtvis bara har ett konto, eller bara kan ha ett konto. Det finns inget som hindrar dig från att skaffa en hel rad Apple ID-konton och använda dem för olika Apple-tjänster.

På motsvarande sätt, vad menas med kontoåterställning apple?

Kontoåterställning är en process för att få tillbaka ditt Apple-ID-konto när du inte har tillräckligt med information för att nollställa ditt lösenord. Av säkerhetsskäl kan det ta flera dagar eller mer innan du kan använda ditt konto igen. Kan man koppla ihop två iPhone? Använda Synkad för att ansluta Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch. När du loggar in med ditt Apple-ID på alla dina enheter kan du använda Synkad-funktioner som gör att du smidigt växlar mellan dina enheter.

Folk frågar också kan man använda någon annans apple-id?

I avsnittet Enheter på din Apple-ID-kontosida kan du visa alla enheter som du för tillfället är inloggad på med ditt Apple-ID, inklusive Android-enheter, konsoler och smart-tv-apparater: Logga in på appleid.apple.com* och välj sedan Enheter. Följaktligen, vad händer om man byter apple-id? iPhone, iPad och iPod touch

Om du använder iOS 10.3 eller senare går du till Inställningar > [ditt namn]. Om du har iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iCloud. Om du är utloggad anger du ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord. Data i iCloud visas automatiskt på enheten när du har loggat in.

Kan jag ha Apple-ID utan iPhone?

Om du inte har något Apple-ID kan du skapa ett under installationen. Din kredit- eller bankkortsinformation om du vill lägga till ett kort i Apple Pay under installationen. Din tidigare iPhone eller en säkerhetskopia av enheten om du överför data till den nya enheten. Och därefter, Är icloud och apple-id samma sak?

Nej, iCloud och Apple-ID är inte samma sak. iCloud är ett molnlagringssystem från Apple som du kan använda för att spara och synkronisera filer, bilder och annan information. Apple-ID är ett användarnamn och lösenord som du använder för att logga in på olika Apple-tjänster, som iTunes, iCloud och App Store.

Därmed, kan man ha flera icloud adresser?

Det går inte att ha flera iCloud-adresser. iCloud-adressen är knuten till ditt Apple-ID och du kan bara ha ett Apple-ID.

By Thin

Varför ligger New York där Hudsonfloden mynnar i Atlanten? :: När krävs vägräcke?
Användbara länkar