Hem > H > Hur Gammal Måste Man Vara För Att Få En Youtube Kanal?

Hur gammal måste man vara för att få en YouTube kanal?

Ålderskrav. Du kan använda Tjänsten om du är över 13 år; barn i alla åldrar kan dock använda Tjänsten och YouTube Kids (där appen är tillgänglig) om den har aktiverats av en förälder eller vårdnadshavare.

Läs mer

Är det gratis att prenumerera på YouTube?

Idag fick jag en fråga om varför ska man prenumerera på en kanal man gillar på Youtube. Det är ju självklart helt frivilligt och helt gratis. Youtube vill gärna att man ska betala, men det behövs absolut inte för att man ska kunna prenumerera på en kanal som till exempel 'Christinas sytips'. Med hänsyn till detta, vad kostar youtube premium i månaden? Så för att nå dessa människor provar YouTube nu ett nytt premiumabonnemang som de kallar för Premium Lite. Detta abonnemang kostar 69 kronor i månaden istället för de 119 kronorna som vanliga YouTube Premium kostar.

Hur mycket kostar YouTube Premium i månaden?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på "vanliga" Youtube. Vad krävs för att tjäna pengar på YouTube? Lägsta behörighetskrav för att aktivera intäktsgenerering

  • Vara minst 18 år eller ha en vårdnadshavare över 18 år som kan hantera dina betalningar via AdSense.
  • Skapa innehåll som följer våra riktlinjer för annonsvänligt innehåll.

Därefter, hur mycket pengar tjänar misslisibell?

100 000 i månaden. Hur mycket tjänar man på 1 miljon lyssningar på Spotify? Apple music betalar dubbelt så mycket, och musiktjänsten Tidal betalar 12 öre per stream. På Spotify ger 100 000 spelningar cirka 3 500 kronor och 1 miljon spelningar ger 35 000 kronor.

Följaktligen, vem tjänar mest pengar på youtube?

Ryan Kaji - 27 miljoner dollar

Hans kanal drar absolut in det, under tiden, med intäkter för 2021 som toppar på över 27 miljoner dollar, vilket säkerställer att Ryan förmodligen kommer att kunna ta det lugnt under större delen av sina dagar.
Varför syns inte min YouTube kanal?

Det finns flera skäl till varför en YouTube-kanal kan vara osynlig. Om du nyligen har skapat kanalen kan det ta ett tag innan den blir synlig. Andra orsaker kan vara att du inte har publicerat någon video ännu eller att du inte har aktiverat din kanal på alla dina enheter. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte kan se din kanal, kontakta YouTube-supporten för hjälp.

Är det svårt att bli Youtuber?

Det är inte svårt att bli en Youtuber. Du behöver bara en dator eller en smartphone med en videoinspelningsapp och internetuppkoppling. Därefter kan du gå in på YouTube och skapa ett konto. Efter det är det bara att börja ladda upp dina videor.

By Lanna Brasch

Var hittar man Giffar? :: Hur gör man en kontaktlista i Outlook?
Användbara länkar