Hem > H > Hur Hittar Man Sin Kanal På Youtube?

Hur hittar man sin kanal på YouTube?

Hitta kanalens användar- och kanal-id

Kanalens användar- och kanal-id hittar du i de avancerade kontoinställningarna i en webbläsare på datorn eller telefonen. Logga in på YouTube. Välj Avancerade inställningar i menyn till vänster. Kanalens användar- och kanal-id visas.

Läs mer

Man kan också fråga hur söker man på youtube?

Sök. Med sökfunktionen kan du söka efter videor på YouTube. För att komma igång trycker du på Sök , skriver in det du söker efter och filtrerar sedan resultaten efter videor, kanaler eller spellistor. Dina inställningar och aktiviteter på YouTube påverkar sökresultaten. Varför kan jag inte söka på YouTube? Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören.

Med detta i åtanke, hur fungerar youtube idag?

Du kan titta på och gilla videor samt prenumerera på kanaler med ett Google-konto. Om du inte har en kanal syns du inte offentligt på YouTube. Med ett Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal där du laddar upp videor, lägger till kommentarer eller skapar spellistor. Vad är YouTube för källa? Youtube (i marknadsföringssammanhang skrivet YouTube) är en videogemenskap, det vill säga en webbplats med videoklipp som laddas upp av dess användare, med tillhörande diskussioner och sociala medier-funktioner. Webbplatsen öppnades den 14 februari 2005.

Följaktligen, kan barn ha youtube kanal?

Så här fungerar YouTube Kids

YouTube Kids-appen och webbupplevelsen innehåller populära barnvideor och nytt innehåll som levereras på ett sätt som är säkert och lätt att använda för barn. Du måste konfigurera YouTube Kids för ditt barn innan hen kan använda det.
Man kan också fråga varför finns youtube? Chad Hurley, Steve Chen och Jawred Karim grundade "tuben" år 2005, efter att ha arbetat åt den då rätt okända start-upen PayPal (som idag är den ledande betaltjänsten i världen). Hurley ritade faktiskt PayPals logga! Pengarna som de tre fick efter att eBay köpte upp PayPal gick till att grunda just YouTube.

Varför kan jag inte se videoklipp Android?

Om du inte kan spela upp filmer, tv-program, musik eller spela spel från Google Play på Android TV kan du testa följande steg.

  • Kontrollera wifi-anslutningen.
  • Kontrollera att systemet är uppdaterat.
  • Starta om enheten.
  • Kolla vilket konto du använder.
  • Synkronisera kontot.
  • Rensa appdata och cacheminne.
  • Om ett felmeddelande visas.
Dessutom, kan inte se videoklipp android?

Det finns flera möjliga orsaker till varför man inte kan se videos på sin android-enhet. Den första och mest uppenbara är att man inte har tillräckligt med lagringsutrymme på enheten för att lagra videofiler. En annan möjlig orsak är att man inte har en fungerande internetuppkoppling, eller att man inte har tillräckligt med data för att streama video. Även om man har tillräckligt med lagringsutrymme och data, kan det finnas andra tekniska problem med enhetens videofunktioner som hindrar användaren från att se videos. Om detta är fallet, kan det vara nödvändigt att kontakta en teknisk supportrepresentant för att få hjälp med att lösa problemet.

Därmed, kan inte logga in på youtube på tv?

Hej!
Om du inte kan logga in på Youtube på din tv, finns det några saker du kan prova. Först och främst, se till att du har giltigt inloggningsinformation för Youtube - detta innebär ett giltigt användarnamn och lösenord. Om du är säker på att du har giltig inloggningsinformation, kolla sedan att du är ansluten till internet på din tv. Om du fortfarande inte kan logga in, kan det vara en bra idé att kontakta Youtube-supporten för att få hjälp med problemet.

By Marlette

Vilken nytta kan man ha av mappar i Windows? :: Kan man sälja på Facebook?
Användbara länkar