Hem > V > Vilken Kanal Sänder Seniorsurfarna?

Vilken kanal sänder Seniorsurfarna?

Kändisar som Ann Westin, Michael Segerström, Viveca Lärn och Hasse "Kvinnaböske" Andersson lär sig mer om den digitala världen. Se dem kämpa, skratta, misslyckas och lyckas. Programledare är Kattis Ahlström. Seniorsurfarna sänds på onsdagar på SVT 2 kl.

Läs mer

Dessutom, vilken dag sänds seniorsurfarna?

Premiär för Seniorsurfarna säsong tre – 23 februari. Med detta i åtanke, hur ser man på ur play? Hur kan man titta på UR Play? Utöver att streama på www.urplay.se finns UR Play även UR play app för mobil, surfplatta och Apple TV. Under inställningar i UR Play-appens meny kan man välja att bara visa barnprogram. Du kan även se och lyssna på programmen och serierna via Chromecast och Airplay.

Och därefter, när börjar seniorsurfarna 2022?

Ekonomi & pension december 2021. I början av nästa år sänder UR säsong 3 av Seniorsurfarna. I de två första säsongerna tog man avstamp i grundläggande moment och kunskaper, som att ringa och skicka sms. Med detta i åtanke, vilka är deltagarna i seniorsurfarna? Så även i år! I årets säsong av Seniorsurfarna är det komikern Ann Westin, skådespelaren Michael Segerström, författaren Viveca Lärn och låtskrivaren och countrysångaren Hasse "Kvinnaböske" Andersson som låter sig utmanas av Kattis Ahlström för att bli riktigt digitala seniorer.

Därmed, kan man se ur play på svt play?

Det finns många sätt att titta och lyssna på UR. Streama programmen när du vill på UR Play. De sänds även i SVT:s kanaler, Sveriges Radios och Kunskapskanalen. Med hänsyn till detta, vart kan man se 12 13? 12:13 | SVT Play.

Varför funkar inte UR Play?

Under Inställningar i menyn kan du välja att bara visa barnprogram. Du kan även hitta program efter genrer under Bläddra eller upptäcka program efter skolämnen. UR Play finns att ladda ner som app till Android från Google Play store. Under Inställningar i menyn kan du välja att bara visa barnprogram. Var kan man se Kunskapskanalen?

Kunskapskanalen finns tillgänglig på en mängd olika plattformar, inklusive kabel, satellit och online-streaming. Den kan ses på de flesta större tv-leverantörer i USA, liksom på ett antal streamingtjänster.

Man kan också fråga var spelas seniorsurfarna in 2022?

Svaret på denna fråga är att seniorturneringarna kommer att spelas på olika platser runt om i världen. De specifika platserna har ännu inte fastställts, men de kommer troligen att tillkännages närmare turneringsdatumet.

By Brana Durbin

Vart kan mån se skam i Sverige 2021? :: Är 10 kronan giltig?
Användbara länkar