Hem > V > Vart Kan Mån Se Skam I Sverige 2021?

Vart kan mån se skam i Sverige 2021?

Säsong 1-3 är på DR3, där de kan ses gratis och säsong 4 kommer också att visas här, men med några dagars försening. Om du är kund hos Yousee kan du följa på NRK3. Om du vill se de nya avsnitten omedelbart och inte är kund hos Yousee måste du antingen ta en resa norrut eller följa vår guide.

Läs mer

Vem bestämmer vad UR skola?

Styrelsen bestämmer UR:s allmänna inriktning, strategi och mål. Hur kan man se gamla SVT program? På Öppet arkiv erbjuder SVT ett gediget utbud av program som är handplockade ur vår svenska tv-historia.

Hur kan man se på Kanal 12?

TV12 visas på kanalplats 12. Kanalen ingår i Lagom, och Stor, TV4 Paketet samt valbar i Mixa. Dessutom ingår kanalen i Play+ Stor. TV12 visas på kanalplats 12. Folk frågar också vad handlar 12 13 om? Mårten, Maya och Alex har sommarlov. Alex sommarjobbar tillsammans med Diana på sommarcaféet. Vännerna vill inte prata om det som hände på Solängsskolan och 12:13-mobilen.

Därmed, när kommer 12 13 ut?

Elever hittar mystisk telefon i skolmatsalen.

Torsdag 6 augusti är det premiär för en ny rysarserie för unga i 42 avsnitt. Foto: SVT.
Med hänsyn till detta, kan man casta från ur play? Appen UR Play i Android och iOS har stöd för Chromecast, det är viktigt att telefonen och Chromecasten är på samma nät (wi-fi). Om det finns en Chromecast i närheten ska ikonen/knappen visas uppe till höger i bilden/spelaren.

Är det sant?

Programmet som hela tiden ställer frågan: Är det sant? Syftet med serien är att eleverna ska förstå hur media fungerar, att uppmana till källkritiskt tänkande och att ge dem en förståelse för sin egen roll som publicister på bloggar och i sociala medier. Vad är UR access?

UR-åtkomst är möjligheten att öppna och visa filer som är lagrade i ett UR-format (unified resource). Denna typ av format används ofta av företag och organisationer som ett sätt att lagra och dela data internt. För att kunna visa filer i UR-format måste en person ha en UR-åtkomstkod. Denna kod kan erhållas från det företag eller den organisation som skapat filen eller från en tredjepartsleverantör.

Finns det en app för Kunskapskanalen?

Det finns ingen app för kunskapskanalen.

By Landri Haak

Hur laddar man ner från SVT Play? :: Vilken kanal sänder Seniorsurfarna?
Användbara länkar