Hem > V > Vilken Iphone Ska Man Köpa 2021?

Vilken iPhone ska man köpa 2021?

Trots att de fyra modellerna i detta årets iPhone-lansering har mycket gemensamt så är utan tvekan Iphone 12 Pro Max den modell som sticker ut mest – kanske är det den hittills överlägset bästa iPhone. iPhone 12-familjen är designad speciellt för dem som vill uppgradera från en iPhone X, 11-modell eller äldre iPhones.

Läs mer

Därefter, när går iphone ner i pris?

Om du har siktet inställt på Apples kraftfullare Pro-modeller, är det tyvärr en mycket mindre chans till rabatt. Vi har aldrig sett Apple sänka priserna på sina större modeller och det är osannolikt att de kommer att börja med det nu. Båda dessa enheter var oerhört populära under 2021. Därefter, Är iphone 13 bättre än iphone 12? Det är ett A15 Bionic-chip som styr, men förutom kraftökningen lovar iPhone 13 mini också en 1,5 timmars bättre batteritid jämfört med iPhone 12 mini. Lagringsalternativen är också bättre och även om den saknar några funktioner jämfört med iPhone 13 Pro-modellerna bör iPhone 13 mini vara ett litet kraftpaket i fickan.

Därefter, vilken iphone är mest prisvärd 2022?

Apple iPhone SE 5G 64GB 2022 (3rd generation)

Trots att priset gick upp är den nya varianten (kallad iPhone SE 5G) i mitt tycke ändå den mest prisvärda iPhone-modellen i dagsläget. Processorn är utbytt till Apples allra senaste variant, A15 Bionic.
Dessutom, vilken är den mest prisvärda iphonen? Apple iPhone 11 Pro Max är marknadens bästa och mest prisvärda begagnade iPhone just nu. Den kostar 8 200 kronor och har ett betyg på 8,8. Det kan jämföras med en ny iPhone 13, som kostar 9 500 kronor och har betyg 8,9. iPhone 11 Pro Max saknar visserligen 5G-teknik men har bra batteritid och en flexibel kamera.

Vilken iPhone passar mig bäst?

Om du vill ha en ny Iphone och inte riktigt vet vilken du ska välja föreslår vi att du börjar med att kika på vanliga Iphone 13. Den har senaste processorn, bra kameror, en hyfsat stor skärm och lång batteritid. Jämfört med Iphone 13 Mini får du främst längre batteritid och mer skärm att leka på. När kommer iPhone 13 sjunka i pris? Om du kan tänka dig en liten äldre modell kan det dessutom vara en god idé att hålla utkik under Black Friday för att se om den mobiltelefon du söker sänks i pris.

Och därefter, vad kostar iphone 11 utan abonnemang?

Idag är lägsta pris på Apple iPhone 11 64GB 5690 kr. För det priset får du en ny modell med generös skärm från en av de främsta tillverkarna. En telefon som dessutom har en åttakärnigprocessor och 64 GB internminne. Vilken är bäst iPhone 7 eller 8?

iPhone 8 är bättre än iPhone 7 eftersom den har en bättre processor, en bättre kamera och en bättre design.

Är iPhone 13 värt det?

iPhone 13 är inte värt det. Den är inte en betydande uppgradering från iPhone 12 och har bara några få nya funktioner, t.ex. en förbättrad kamera och en något snabbare processor. Priset för iPhone 13 är också högre än för iPhone 12, så den är inte bra för pengarna.

By Eugen Boffa

När ska moms betalas 2021? :: Hur långt ska ett citat vara?
Användbara länkar