Hem > V > Vilken Macbook Ska Jag Köpa 2021?

Vilken MacBook ska jag köpa 2021?

MacBook Pro 14 tum är bästa laptop för produktivitet du kan köpa just nu. För kreativa proffs som fotografer, videoredigerare och musikproducenter är MacBook Pro 14 tum (2021) en dröm att använda, tack vare ett val mellan kraftfulla nya M1 Pro- eller M1 Max-chip som kan hantera även de mest intensiva uppgifterna.

Läs mer

Vilken MacBook är bäst för spel?

På båda fronter har det dock vänt på senare tid, till stor del tack vare lanseringen av M1 iMac och MacBook, och speciellt de nya 14-tums MacBook Pro och 16-tums MacBook Pro med M1 Pro och M1 Max-processorer, som erbjuder seriös spelprestanda. När kommer MacBook Pro 16 med M1? 10 november 2020: Apple introducerar den M1-baserade MacBook Pro.

Vilken Macbook är mest prisvärd?

Apple MacBook Air (2020) - M1 OC 7C GPU 8GB 256GB 13" - bästa pris från Prisjakt. Folk frågar också Är mac värd pengarna? Faktum är att MacBook Air är ett starkt argument för köpare som letar efter valuta för pengarna i en bärbar bärbar dator. MacBooks har vanligtvis inte förknippats med bra valuta för pengarna. Eftersom Apple-fans hittills har varit villiga att acceptera en premie på priset.

Följaktligen, när är det dags att byta dator?

5 tecken på att du bör byta ut din dator

  1. Den är extremt långsam. En långsam dator kan orsakas av mycket.
  2. Du kan inte köra det senaste operativsystemet. För det mesta uppgraderar datorer sig till den senaste versionen utan några problem.
  3. Datorn är skadad.
  4. Den fortsätter drabbas av virus.
  5. Du upplever mer besvär än fördelar.
Vilken årsmodell är min MacBook Air? Din Mac ger dig flera verktyg för att identifiera den. Det enklaste är Om den här datorn, som du når genom att välja Om den här datorn från Apple-menyn  i det övre vänstra hörnet av skärmen. Det andra är appen Systeminformation. Läs om att använda dessa verktyg till att identifiera din Mac.

Vad kostar MacBook Air 13?

Produktinformation. Lägsta pris på Apple MacBook Air 2020 Core i3 1.1GHz 8GB 256GB SSD Intel Iris Plus 13" är 11 206 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker. Vart kan man köpa MacBook Air?

Det finns några olika ställen där du kan köpa en MacBook Air. Apple Store är ett självklart val, men du kan också hitta dem på Best Buy, Target och Walmart. Du kan också hitta dem på Amazon, men se till att du får en legitim säljare. Det finns också några olika webbplatser som säljer dem, men återigen, se till att du köper från en seriös källa.

Hur länge kan man ha en MacBook Air?

En MacBook Air kan hålla i ungefär fyra till fem år med rätt skötsel.

By Cummine

Vad betyder det när en kille tittar på en? :: Får brittiska medborgare resa in i Sverige?
Användbara länkar