Hem > H > Hur Skriver Man 10 Upphöjt Till 9?

Hur skriver man 10 upphöjt till 9?

För upphöjd text trycker du på Ctrl, Skift och plustecknet (+) samtidigt. För nedsänkt text trycker du på Ctrl och likhetstecknet (=) samtidigt. (Tryck inte på Skift.)

Läs mer

Man kan också fråga hur gör man en upphöjd siffra?

Använda kortkommandon för att använda upphöjd eller nedsänkt text

  1. Markera texten eller talet.
  2. För upphöjd formatering trycker du på Ctrl, Skift och plustecknet (+) samtidigt. För nedsänkt formatering trycker du på Ctrl och plustecknet (+) samtidigt. (Tryck inte på Skift.)
Man kan också fråga hur skriver man ett tal upphöjt? Basen är det tal som ska multipliceras med sig självt och exponenten anger hur många gånger basen ska multipliceras. I exemplet här ovanför är därför talet 5 basen och talet 6 är exponenten, vilket vi uttalar som "fem upphöjt till sex". Är ett tal skrivet i denna form så säger vi att talet är skrivet i potensform.

Hur gör man accent på tangentbordet?

I Word kan du använda accenttecken (eller diakritiska tecken) i ett dokument, till exempel en accent av en accent, cedilla, cirkumflex, diaeresis eller omljud, grav accent eller tilde. Tangentbordsgenvägar som innebär att du ska trycka på en tangent omedelbart efter en annan skrivs med ett komma (,) mellan tangenterna. Vad betyder nedsänkt siffra? När man har flera värden av samma typ kan man skilja dem åt med ett index, som är ett nedsänkt tal, uttryck, bokstav eller liknande.

Därefter, hur gör man en nedsänkt siffra mac?

Mac

Vanliga åtgärder
UnderstrukenCtrl + u
GenomstrukenAlt + Skift + 5
UpphöjdCtrl + .
NedsänktCtrl + ,
Därmed, hur skriver man m upphöjt till 2? Håll ner Alt och skriv 0178 på det numeriska tangentbordet.

Därefter, hur mycket är 3 upphöjd till 2?

Ex: (3b)2 kan läsas "parentesen tre b upphöjt till två" och är 3b·3b = 9b2. Basen är 3b och exponenten 2. Basen 3b ingår 2 gånger i multiplikationen 3b·3b. Observera att (3b)2 = 9b2 inte är detsamma som 3b2, dvs 3·b2 (= 3·b·b). Hur skriver man upphöjt till 2 på iPhone?

För att skriva upphöjt till 2 på iPhone, tryck och håll ner nummerknappen 2 och välj sedan upphöjt till 2 från menyn.

Vilka produkter kan skrivas i Potensform?

Det finns ett antal produkter som kan skrivas ut i en potensform. Dessa produkter inkluderar läkemedel mot astma, högt blodtryck och diabetes. Andra produkter som kan skrivas ut i potensform är kosttillskott, vitaminer och mineraler.

By Pond

Hur använder man apostrof? :: När ska man ha stor bokstav i tyska?
Användbara länkar