Hem > V > Varför Kan Jag Inte Casta Från Mobil Till Tv?

Varför kan jag inte casta från mobil till tv?

Problem med att casta från appar

Enheten du försöker casta från är inte ansluten till samma nätverk som Chromecasten. Se till att ansluta enheten du castar från till samma nätverk som Chromecasten är uppkopplad på. Du har inte senaste versionen av appen du försöker casta från. Se till att appen är uppdaterad.

Läs mer

Följaktligen, vad behövs för att casta till tv?

Förberedelser när du ska koppla in din Chromecast

  1. En TV med ett ledigt HDMI-uttag.
  2. Ett trådlöst wifi-nätverk.
  3. En mobil (Android eller Iphone) eller surfplatta (Ipad eller Android-platta).
  4. Ett Google-konto.
  5. Appen Google Home (laddas ner till Android här och Iphone/Ipad här).
  6. Ett ledigt strömuttag i närheten av din TV.
Varför hittar inte min telefon Chromecast? Kontrollera att Chromecast-enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som mobilen och Google Home. Wi-Fi. Wi-Fi-nätverket som har markerats med texten Ansluten är det nätverk som telefonen är ansluten till. Om du vill byta till ett annat Wi-Fi-nätverk trycker du på ett nätverk i listan.

Hur castar man till TV med inbyggd Chromecast?

en telefon eller surfplatta med Android (Android 5.0 eller senare)

  1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som tv:n eller skärmen med inbyggd Chromecast.
  2. Installera Google Home-appen.
  3. Öppna Google Home-appen .
  4. Följ anvisningarna.
  5. Så där, konfigurerat och klart!
Med detta i åtanke, kan inte casta till tv med inbyggd chromecast? Är din casting-enhet ansluten till samma nätverk som din TV? Stäng av TVn och koppla ur strömsladden. Vänta i minst 3 minuter innan du ansluter strömsladden och startar TVn igen. Den inbyggda Chromecast-enheten är nu återställd på din TV, och du bör kunna hitta och ansluta med din casting-enhet.

Följaktligen, vad behövs för att använda chromecast?

Koppla in Chromecast-dongeln i en ledig HDMI-ingång på din TV. Koppla även in USB-anslutningen (antingen i TV:n eller till den medföljande nätadaptern) så att enheten får ström. Anslut Chromecast till samma nätverk som din telefon, dator etc. Ladda ner Google Home-appen från App Store eller Google Play. Följaktligen, kan krävas vid casting? Krav på maskinvara och bredband. För alla Chromecast-enheter krävs en tv med inbyggt HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) 1.3 eller senare. HDCP 2.2 krävs för 4K-innehåll. De flesta tv:ar med HDMI-portar som inte är äldre än fem år har minst en port med stöd för HDCP 2.2.

Därmed, hur kopplar man chromecast till mobilen?

Anslut manuellt till Chromecast-enhetens SSID (Service Set Identifier).

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen tryck på Wifi. anslut till Chromecast-enhetens SSID.
  2. Öppna Google Home-appen och gör ett nytt försök att konfigurera enheten.
Därmed, hur kopplar jag min iphone till chromecast?

Det finns två olika sätt att göra detta. Det ena sättet är att använda Apples inbyggda stöd för Chromecast. Det andra sättet är att använda en tredje parts-app.
För att använda Apples inbyggda stöd för Chromecast, behöver du först installera Google Cast-appen på din iPhone. När du har gjort det, öppnar du appen och trycker på knappen för att söka efter nya enheter. Ditt Chromecast-enhet kommer att dyka upp i listan. Tryck på den för att ansluta.
Det finns många olika tredje parts-appar som du kan använda för att kasta video från din iPhone till Chromecast. En av de mest populära apparna är AllCast. För att använda den, behöver du först installera appen på både din iPhone och Chromecast. När du har gjort det, öppnar du appen på din iPhone och trycker på knappen för att söka efter enheter. Ditt Chromecast-enhet kommer att dyka upp i listan. Tryck på den för att ansluta.

Folk frågar också varför kan jag inte casta från min iphone?

Det finns flera anledningar till varför en användare inte kan kasta (spela upp) en video från sin iPhone till en TV. En av de vanligaste anledningarna är att användaren inte har en tillräckligt stark Wi-Fi-anslutning för att hantera strömmen från iPhone till TV. Andra anledningar kan vara att användarens iPhone inte har stöd för trådlös strömning eller att han inte har rätt TV-mottagare för att ta emot strömmen.

By Conley Hesters

Vad kostar TV4? :: Har man alltid rätt att betala med kontokort?
Användbara länkar