Hem > V > Varför Går Det Inte Att Ringa Till Min Mobil?

Varför går det inte att ringa till min mobil?

Gå till Inställningar och aktivera Flygplansläge, vänta fem sekunder och stäng sedan av det. Kontrollera Stör ej. Gå till Inställningar > Fokus > Stör ej och se till att det är avstängt. Se efter om det finns några blockerade telefonnummer.

Läs mer

Varför kan jag inte ta emot inkommande samtal?

Uppdatera din enhet till den senaste versionen

Det är troligt att, efter den senaste systemuppdateringen, vissa terminaler har problem med att svara på samtal, därför är det första vi bör göra att kontrollera om det finns någon väntande uppdatering.
Kan inte ringa bara ta emot samtal? Om signalen är normal men du uppmanas att numret du ringde inte finns eller är avstängt, eller om du fortfarande inte kan ringa eller ta emot samtal, kan problemet ligga hos den lokala operatörens nätverk. Kontakta din lokala operatör för hjälp.

Man kan också fråga varför kan jag inte svara när det ringer?

När det kommer ett inkommande samtal, kan användaren inte svara på samtalet genom att peka och hålla kvar på fingeravtryckssensorn. Användaren kan inte ta foton genom att peka och hålla kvar på fingeravtryckssensorn på sökarens skärm. Kan inte ringa till ett specifikt nummer? Problem att ringa samtal

  • Starta om mobilen.
  • Nollställ nätverksinställningarna. Guide för iPhone, Android och övriga tillverkare.
  • Se över om det finns någon driftstörning i ditt område på vår hemsida.
  • Pröva SIM-kortet i en annan mobil.

Och en annan fråga, hur gör man så att ingen kan ringa dig?

Ändra inställningar för avbrott

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Ljud och vibration. Stör ej.
  3. Välj vad du vill blockera eller tillåta under Vad får avbryta Stör ej. Personer: Blockera eller tillåt samtal, meddelanden eller konversationer.
Vad betyder personen du söker kan inte nås för tillfället? Detta meddelande kan du få om den du söker: Pratar, är avstängd, ingen täckning.

Varför avslutas samtalet direkt?

En svag signal kan leda till att samtal avslutas. Hänvisa till Min telefon har instabil signal, svag signal eller ingen signal alls för att felsöka problemet. Om signalen är normal men problemet bara inträffar när du ringer på vissa platser, kan operatörsnätverket på dessa platser vara onormalt. Man kan också fråga vad menas med ogiltigt nummer?

Ett ogiltigt nummer är ett nummer som systemet inte känner igen som ett giltigt nummer. Ogiltiga nummer kan orsakas av en mängd olika faktorer, t.ex. felaktig inmatning, datakorruption eller hårdvaruproblem.

Kan inte ringa Ej registrerad på nätverk?

Om du får felmeddelandet "Not Registered on Network" betyder det att telefonen har förlorat sin anslutning till Sprint-nätverket. Det finns några saker som kan orsaka detta:
1. Din telefon kan befinna sig utanför räckvidden för en Sprint-mast. Försök att flytta till en annan plats och se om du kan ansluta.
2. Det kan finnas ett problem med telefonens radio. Försök att starta om telefonen och se om det löser problemet.
3. Det kan vara ett problem med ditt konto. Kontakta Sprints kundtjänst för att se om det finns ett problem med ditt konto.

By Kristoffer Bantay

Vem är gör det med RW? :: Vad betyder ordet klandra?
Användbara länkar