Hem > V > Varför Hittar Inte Min Mobil Bluetooth?

Varför hittar inte min mobil Bluetooth?

Steg 1: Grundläggande felsökning för Bluetooth

Kontrollera att enheterna har parkopplats och att de är anslutna. Läs mer om hur du parkopplar och ansluter via Bluetooth. Starta om enheterna. Läs mer om hur du startar om en Pixel-telefon eller Nexus-enhet.

Läs mer

Kan inte hitta trådlösa hörlurar?

Parkoppla dina trådlösa hörlurar till Android

  • Anslut till Android-enheter.
  • Felsök Bluetooth-problem med Android-enheter.
  • Anslut till iOS-enheter.
  • Felsök Bluetooth-problem med iOS-enheter.
Hur hittar man Bluetooth enheter? Steg 1: Parkoppla ett Bluetooth-tillbehör
  1. Svep uppifrån och ned på skärmen.
  2. Tryck länge på Bluetooth .
  3. Tryck på Parkoppla en ny enhet.
  4. Tryck på namnet på Bluetooth-enheten som du vill parkoppla med enheten.
  5. Följ eventuella anvisningar på skärmen.

Med tanke på detta, kan wifi störa bluetooth?

Frekvenserna ligger så nära varandra att signalerna stör varandra. Möjligen kan det också vara så att handskakningen vid försök till anslutning till ett WiFi-nät tar så mycket resurser i telefonen att de inte räcker till för Bluetoothmusiken samtidigt. Hur kopplar man mobilen till bilen via Bluetooth? Aktivera Bluetooth i din telefon. För att ansluta bilen till internet via telefonens Bluetooth säkerställ att din telefon stödjer internetdelning och att funktionen är aktiverad. Funktionen kallas "internetdelning" i iPhone och "personlig hotspot" på Android-telefoner.

På motsvarande sätt, hur får jag igång bluetooth på iphone?

Parkoppla ett Bluetooth-tillbehör från tredje part med iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > Bluetooth och slår på Bluetooth på din enhet.
  2. Försätt tillbehöret i sökläge och vänta tills det visas på enheten.
  3. Parkoppla genom att trycka på tillbehörets namn när det syns på skärmen.
Kan inte koppla mina Urbanears? Testa slå av/sätt på Bluetooth och testa också starta om telefonen respektive hörlurarna. Testa också återställa hörlurarna om det går och aktivera sedan parningsläget igen. Testa också att stänga av WiFi helt och hållet innan ni parar dem.

Varför hör jag inget i mina hörlurar?

Kontrollera om hörlurskabeln, kontakten, fjärrkontrollen eller hörsnäckorna är skadade, slitna eller trasiga. Titta efter skräp i näten i hörsnäckorna. Ta bort skräp genom att försiktigt borsta alla öppningar med en liten, mjuk borste som är ren och torr. Sätt tillbaka hörlurarna ordentligt. Får inte Bluetooth att fungera på iPhone?

Det finns några saker som kan vara orsaken till att Bluetooth inte fungerar på din iPhone. Kontrollera först att Bluetooth är aktiverat i telefonens inställningar. Om så är fallet kan du försöka starta om telefonen. Om det inte fungerar kan du försöka återställa nätverksinställningarna. Detta gör du genom att gå till Inställningar -> Allmänt -> Återställ -> Återställ nätverksinställningar. Om du fortfarande har problem är det möjligt att det är Bluetooth-tillbehöret som är problemet. Försök att ansluta till en annan Bluetooth-enhet för att se om det fungerar. Om den gör det är det din ursprungliga enhet som är problemet. Om du fortfarande har problem kan du kontakta Apples support.

Dessutom, kan inte hitta bluetooth enhet windows 10?

Det finns några saker som kan orsaka det här problemet. Kontrollera först att bluetooth-enheten är påslagen och att den är inom räckvidd för datorn. Om den är det kan du försöka starta om både enheten och datorn. Om det inte fungerar försöker du avinstallera och installera om bluetooth-drivrutinerna på datorn.

By Barbaraanne Beyal

Kan man se plats på WhatsApp? :: Hur kopplar jag mina Jabra hörlurar?
Användbara länkar