Hem > V > Vem Är Gör Det Med Rw?

Vem är gör det med RW?

Robin hade tidigare drivit en liten biltvätt i Sundsvall och var välbekant med hantverket. Men inspirationen till att filma transformeringen av smutsiga bilar till skinande rena kom från amerikanska förlagor. Namnet på kanalen blev ”Gör det med RW”.

Läs mer

Därefter, var bor gör det med rw?

Vi finns på Hantverksvägen 3A i Timrå, samma hus på baksidan av BEKAB. Vad är Flygrostborttagare? Flygrostborttagare: Används för att ta bort flygrostprickar från lack och kan även användas på fälgarna.

Hur bra är Tershine?

Grymma produkter som ger sjukt resultat, väldigt prisvärt och många produkter går att späda ut om man vill. Väldigt transparent och schyst företag. Tydliga instruktioner på youtube som ger mycket inspiration. Alltid smidig och trygg leverans. Man kan också fråga vilka bilvårdsprodukter är bäst? I utbudet finns bilschampoo och andra bilvårdsprodukter som gör din bil skinande ren och som utvecklats med stor passion. Vi har utsett Tershine Purify S till det bästa schampot i premiumklassen, ett keramiskt medel och utvecklat i Sverige. Det utsågs till bäst i test hos Teknikens Värld där det fick betyget 15 av 15.

Med hänsyn till detta, hur mycket omsätter gör det med rw?

Omsättning18 234
Res. e. fin3 755
Årets resultat2 203
Summa tillgångar5 924
Varför Foam Lance? En foam lance används oftast till att applicera förtvättsmedel men många använder det även till schampot för att få extra skum och glid mellan lacken och tvätthandsken eller svampen. En vanlig missuppfattning är att det skulle rengöra bättre för att man applicerar medlet med foam lance men så är inte fallet.

Vad är keramisk lackskydd?

Keramiska lackskydd skyddar mot yttre påverkningar, gör bilen mer lättvättad, har lång hållbarhet och ökar markant glansen. Keramiska lackskydd är överlägset det bästa som du kan skydda din bil med, utöver alla fördelar så får du även en otrolig glans och djup i lacken. Följaktligen, hur använder man avfettning?

Avfettning är processen att avlägsna oljor, fetter och andra föroreningar från en yta. Det finns en mängd olika avfettningsmedel och metoder tillgängliga, och det mest effektiva tillvägagångssättet beror på typen av förorening och den yta som ska rengöras. I allmänhet kan avfettningsmedel delas in i två kategorier: lösningsmedel och emulgeringsmedel. Lösningsmedel löser upp oljor och fetter, medan emulgeringsmedel bryter ner dem till mindre droppar som kan sköljas bort. De vanligaste lösningsmedlen för avfettning är petroleumbaserade produkter, t.ex. fotogen eller mineralsprit. Dessa lösningsmedel är effektiva när det gäller att avlägsna oljor och fetter, men kan vara skadliga för miljön och utgöra en brandrisk. Emulgeringsmedel däremot är vanligtvis vattenbaserade och därför mycket säkrare att använda. Vanliga emulgeringsmedel är bland annat tvättmedel, tensider och tvålar.

Vad är Flygrost för något?

Flygrost är ett svenskt företag som tillverkar flygplan. Företaget grundades 1923 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Flygrost tillverkar en rad flygplan, bland annat Flygrost A-22, ett lätt enmotorigt flygplan.

By Halona Byant

Vad betyder plansch? :: Varför går det inte att ringa till min mobil?
Användbara länkar