Hem > V > Vem Kan Se Det Som Jag Kommentarer På Facebook?

Vem kan se det som jag kommentarer på Facebook?

Kommentarer och gillningar på ett offentligt delat inlägg kan alla se. Gemensamma vänner kan alltid se vad du har skrivit – om inlägget inte har specielanpassats för att bara gälla en viss grupp av personens vänner – men många har även ställt in så att de tillåter vem som helst att följa dem utan att vara vänner.

Läs mer

Följaktligen, hur kan man se sina kommentarer på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Härifrån kan du trycka för att granska aktiviteter som: Dina inlägg: för att granska sådant som foton, videor, text och statusuppdateringar som du har delat på Facebook. Kan man dölja en kommentar på Instagram? Instagram.com från en dator:

Klicka på Sekretess och säkerhet till vänster. Klicka på Redigera kommentarsinställningar nedanför Kommentarer. Ange specifika ord, fraser, siffror eller emojier som du vill dölja i textrutan. Tryck på Skicka för att spara listan.

Följaktligen, hur stänger jag av kommentarer på facebook?

Gå till flödet och klicka på Grupper i vänstermenyn och välj din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer. Dessutom, kan äntligen se alla i nyhetsflödet? GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp.

Hur ser man om någon Stalkar en på Facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Hur personer hittar och kontaktar dig.
  4. Tryck på Vem kan se din vänlista?
  5. Välj målgrupp (t. ex. Vänner) som vill du ska ha åtkomst till din vänlista.
Med hänsyn till detta, varför försvinner kommentarer på facebook? Ja, en persons gilla-markeringar och kommentarer försvinner från dina foton och videor när du blockerar hen. Om du avblockerar någon återställs inte hens tidigare gilla-markeringar och kommentarer.

Dessutom, vad menas med omnämnande på facebook?

Om någon med en privat profil skickar ett foto/videoklipp till en viss grupp personer med Instagram Direct kan enbart personer som följer den privata profilen se kommentarerna eller omnämnandena som är kopplade till fotot/videon. Hur ser man sparade inlägg på Facebook?

Om du använder Facebook-appen öppnar du appen och loggar in. Tryck på menyikonen i det övre högra hörnet av skärmen (det ser ut som tre horisontella linjer), bläddra sedan nedåt och tryck på "Sparade". Om du använder en webbläsare loggar du in på Facebook och går till vänster på sidan. Under "Utforska" för du markören över "Mer" och klickar sedan på "Sparad".

Hur begränsar man kommentarer på Instagram?

Det finns inget säkert sätt att begränsa kommentarer på Instagram, men det finns några saker du kan göra för att motverka kommentarer. För det första kan du göra din profil privat så att endast personer som du godkänner kan se dina bilder. Detta gör det svårare för människor att lämna kommentarer till dina bilder. För det andra kan du inaktivera kommentarsfunktionen på enskilda foton. Detta gör du genom att öppna det foto som du vill inaktivera kommentarerna på och trycka på de tre prickarna i det övre högra hörnet. Tryck på "Stäng av kommentarsfunktionen" och bekräfta. Detta kommer att förhindra att någon lämnar kommentarer på det specifika fotot. Slutligen kan du rapportera missbrukande kommentarer och blockera användare som lämnar dem. Om du upprepade gånger får kommentarer från en viss användare som är olämpliga eller stötande kan du blockera den användaren så att den inte längre kan lämna kommentarer på dina foton. Detta gör du genom att gå till användarens profil och trycka på de tre prickarna i det övre högra hörnet. Tryck på "Blockera" och bekräfta.

By Schouten

Hur redigerar man vänner på Facebook? :: Hur sätter man på högtalaren på telefonen?
Användbara länkar