Hem > H > Hur Ser Jag Alla Kommentarer På Facebook?

Hur ser jag alla kommentarer på Facebook?

Om du vill ändra ordningen på kommentarerna klickar du på aktuellt alternativ för kommentarsordning nere till vänster i inlägget (exempel: Senaste, Alla kommentarer, Mest relevanta) och väljer sedan ett nytt alternativ: Senaste för att visa alla kommentarer, med de senaste kommentarerna först.

Läs mer

Och därefter, varför försvinner kommentarer på facebook?

Ja, en persons gilla-markeringar och kommentarer försvinner från dina foton och videor när du blockerar hen. Om du avblockerar någon återställs inte hens tidigare gilla-markeringar och kommentarer. Hur gör man så att ingen kan kommentera ens profilbild? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem som kan följa mig.

Hur stänger jag av kommentarer på Facebook?

Från nyhetsflödet klickar du på Grupper i menyn till vänster och väljer din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer. Man kan också fråga vad menas med omnämnande på facebook? I Teams för personligt bruk och småföretag kan du enkelt få någons uppmärksamhet i en gruppchatt eller communitymed hjälp av @omnämnanden. Så här @ nämner du någon i en gruppchatt: Gå till chatten och skriv ett @ i fönstret Skriv ett nytt meddelande .

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Varför får jag inga likes på Facebook? Det handlar om i vilken utsträckning du interagerar med dina vänner! I all effektiv kommunikation finns en outtalad regel: Lyssnar du på mig, så lyssnar jag på dig. Ser du mig, så ser jag dig. Facebook undantas inte från det sociala samspelet. Kommenterar du dina vänners flöden, kommer de att kommentera ditt flöde.

Varför kan jag inte se alla inlägg på min tidslinje?

Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg. Hur byter man profilbild på Facebook utan att någon ser?

Det finns inget sätt att ändra din profilbild på Facebook utan att någon ser den. Även om du ändrar dina sekretessinställningar så att endast dina vänner kan se din profilbild kan andra se den om de är vänner med en av dina vänner.

Har begränsat vem som kan kommentera det här inlägget?

Om du vill begränsa vem som kan kommentera ditt inlägg har du några alternativ. Du kan antingen inaktivera kommentarer helt och hållet eller så kan du moderera kommentarerna. Om du vill inaktivera kommentarer kan du gå till ditt inlägg och klicka på knappen "inaktivera kommentarer". Om du vill moderera kommentarerna kan du gå till ditt inlägg och klicka på knappen "Moderera kommentarer". På så sätt kan du godkänna eller neka kommentarer innan de publiceras.

By Baudoin

Vad betyder inaktivera kommentarer? :: Vilka appar är kopplade till Facebook?
Användbara länkar