Hem > H > Hur Kan Jag Se Alla Mina Inlägg På Facebook?

Hur kan jag se alla mina inlägg på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter längst upp i aktivitetsloggen för att granska aktiviteter som: Saker som du publicerat.

Läs mer

Därefter, vem har delat min bild på facebook?

När du delar ett foto eller en video i din händelse kan du alltid se vem som har sett det/den. Det är bara du som kan se vem som har visat din händelse. Tryck på Din händelse i avsnittet Händelser längst upp i flödet. Vad är skillnad på nyhetsflöde och din händelse? När du delar något i din händelse visas det på flera olika platser, som: Längst upp i Facebook-flödet: Din händelse visas längst upp i dina vänners eller följares Facebook-flöden. Din händelse visas längst upp i ditt eget flöde i det här avsnittet.

Därefter, hur ser jag alla inlägg på min tidslinje?

Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Hur ser jag inlägg på min tidslinje? Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg. Du kan också välja att först granska inlägg som andra taggar dig i.

Kan man se någons aktivitet på Facebook?

Så här kommer du åt aktivitetsloggen:

På datorn: På webben går du till din profilsida och klickar på Visa aktivitetsloggen. I mobilen: Tryck på menyknappen uppe till höger eller svep in från högerkanten på skärmen och tryck sedan på ditt namn (Visa profil) längst upp i listan.
Kan inte dela inlägg i händelse? Om inlägget ligger på en privat profil (alltså någon annans konto, inte ditt eget) så kan du inte dela det i din egen händelse/story. Det finns även en inställning där man kan ta bort möjligheten att dela inlägg i story.

Vem delar mitt inlägg på Facebook?

tryck på inlägget. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn. Tryck på Delas privat om du vill se personerna du har delat det med, under förutsättning att de har ett konto på Currents. Du kan även se det totala antalet personer som du har delat med. Hur delar man ett inlägg till en grupp på Facebook?

Om du vill dela ett inlägg till en grupp på Facebook måste du först se till att du är medlem i gruppen. Leta sedan upp det inlägg som du vill dela och klicka på delningsknappen. I popup-rutan väljer du den grupp du vill dela inlägget med från rullgardinsmenyn. Du kan också lägga till en kommentar innan du delar inlägget. När du är klar klickar du på delningsknappen för att lägga upp innehållet i gruppen.

Följaktligen, kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

Ja, nyhetsflödet visar allas inlägg i kronologisk ordning.

By Dominick

Vad betyder namnet Fanny på engelska? :: Hur väljs personer du kanske känner på Facebook?
Användbara länkar