Hem > K > Kan Man Ta Bort Alla Inlägg På Facebook?

Kan man ta bort alla inlägg på Facebook?

Klicka på din profilbild överst för att öppna din kontosida. Klicka på knappen Hantera inlägg i fältet Inlägg. Markera de inlägg som ska döljas eller raderas. Det går även att radera alla inlägg från en viss månad.

Läs mer

Hur kan jag se vem som delat mitt inlägg på Facebook?

tryck på inlägget. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn. Tryck på Delas privat om du vill se personerna du har delat det med, under förutsättning att de har ett konto på Currents. Du kan även se det totala antalet personer som du har delat med. På motsvarande sätt, kan man få tillbaka raderade bilder på facebook? Skulle man ångra att man har raderat ett eller flera inlägg så har man 30 dagar på sig att återställa inläggen efter det att de raderats. Det går även att välja att bara arkivera inläggen så att de fortfarande finns kvar på Facebook men bara är synliga för användaren själv.

Hur tar man bort gamla bilder på Facebook?

Så här tar du bort ett foto från Facebook:

  1. Tryck på fotot så att den det öppnas.
  2. Tryck på överst till höger.
  3. Tryck på Ta bort foto och tryck sedan på Ta bort för att bekräfta.
Och därefter, varför kan jag inte se alla inlägg på min tidslinje? Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Hur tar man bort sin tidslinje på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned till inlägget som du vill ta bort. Tryck på högst upp till höger. Välj Dölj från profil eller Ta bort inlägg. Och en annan fråga, hur ta bort förslag på facebook? Så här slår du på eller av förslag på liknande sidor.

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor.
  3. Gå till din sida och tryck på Mer.
  4. Tryck på Redigera inställningar och sedan på Allmänt.
  5. Bläddra ned till Förslag på liknande sidor och tryck på På eller Av.

Hur tar jag bort en annons på Facebook?

Så här tar du bort dina automatiska annonser:

  1. Gå till din Facebook-sida.
  2. Välj högst upp på sidan.
  3. Välj Hantera.
  4. Leta upp din annons och tryck på den.
  5. I fliken Översikt trycker du på bredvid Status och pausar din annons.
  6. Välj Ta bort och bekräfta.
Vad betyder markera som väntande?

"Mark as pending" betyder att du markerar ett ärende som fortfarande är aktivt, men du behöver mer information för att kunna lösa det. Detta gör du för att du inte ska glömma bort ärendet, och för att andra som arbetar med detta ärende ska veta att det är aktivt.

Vem kan se mina annonser på Marketplace?

Alla användare av Facebook kan se dina annonser i Marketplace. Detta inkluderar användare som är inloggade på Facebook, oavsett om de är i Marketplace eller inte.

By Clance

Hur tar man bort ett Google konto från en dator? :: Vad är spårare på Safari?
Användbara länkar