Hem > K > Kan Inte Publicera Inlägg På Facebook?

Kan inte publicera inlägg på Facebook?

Om du har problem med att lägga till eller publicera foton kan du prova följande felsökningstips: Se till att du har en stark wifi- eller nätverksanslutning. Prova att ladda upp originalfotot istället för en redigerad version. Kontrollera storleken på fotot.

Läs mer

Varför kan jag inte länka på Facebook?

Facebooks ändringar påverkar dig som klistrat in externa länkar i dina statusuppdateringar. När du klistrar in externa länkar gör Facebook en sammanfattning av länken och hämtar rubriker, text och bild som visas som en ruta i ditt inlägg. Tidigare har du kunnat ändra i texten, länken och rubriken i sammanfattningen. Med tanke på detta, hur länka facebook och instagram? Processen att länka Instagram till Facebook är nästan identisk för både iOS- och Android-operativsystem.

  1. Börja koppla ihop dina konton genom att öppna Instagram-appen på din mobila enhet och gå till Profil skärm.
  2. Tryck på Meny ikon (tre horisontella linjer) som finns i skärmens övre högra hörn.

Vill inte dela Instagram på Facebook?

Så här bryter du anslutningen och slutar dela dina Instagram-inlägg på ett annat socialt nätverk:

  1. Gå till din profil och tryck på .
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Konto.
  4. Tryck på Dela med andra appar och tryck sedan på det sociala nätverket du vill ta bort länken till.
Och en annan fråga, varför kan jag inte se alla inlägg på min tidslinje? Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Varför kan ingen göra inlägg på min Facebook?

Uppdatera vilka som kan se dina inlägg i inställningarna. Använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se dina inlägg. Granska inläggen innan de visas på din tidslinje med Tidslinjegranskning. Välj att blockera någon för att hindra dem från att visa eller kommentera dina inlägg. Hur länkar jag till min Facebook? Hur delar jag en länk från min Facebook-sida?

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor.
  3. Gå till din sida och tryck på Publicera.
  4. Lägg till länken som du vill dela.
  5. Tryck på Publicera.

Folk frågar också hur lägger man in en bild på facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Klicka på Foto längst upp i flödet.
  2. Tryck på Kamera för att ta ett foto eller tryck på Bläddra för att välja foton från mobilen.
  3. Trycka på Inlägg.
  4. Du kan välja målgrupp genom att trycka på målgruppsväljaren nedanför ditt namn.
  5. Trycka på Inlägg.
Hur delar jag ett inlägg på Facebook?

Om du vill dela ett inlägg på Facebook loggar du först in på ditt Facebook-konto. Leta sedan upp det inlägg som du vill dela. Till höger om inlägget finns en knapp med texten "Dela". Klicka på den knappen så öppnas ett nytt fönster. I det nya fönstret kan du lägga till en kommentar om du vill och sedan klicka på knappen "Dela" igen. Inlägget kommer då att delas på din tidslinje.

Följaktligen, hur dela inlägg från facebook till instagram?

Det finns några sätt att dela inlägg från Facebook till Instagram. Ett sätt är att dela inlägget direkt från Facebook till Instagram. För att göra detta öppnar du inlägget på Facebook som du vill dela och klickar på delningsknappen. I delningsmenyn väljer du Instagram-ikonen. Då öppnas inlägget i Instagram-appen där du kan redigera det och dela det i ditt flöde eller din story.
Ett annat sätt att dela Facebook-inlägg till Instagram är att spara inlägget som ett foto på din enhet och sedan ladda upp det till Instagram. För att göra detta öppnar du inlägget på Facebook och klickar på de tre prickarna i det övre högra hörnet. I menyn väljer du "Spara foto". Detta kommer att spara inlägget som ett foto på din enhet. Öppna sedan Instagram-appen och ladda upp fotot från din enhet. Du kan redigera det och dela det i ditt flöde eller din story.

By McWherter

Hur ser jag kollegors kalender i Outlook? :: När en bästa vän sviker?
Användbara länkar