Hem > V > Varför Går Det Inte Att Publicera På Facebook?

Varför går det inte att publicera på Facebook?

Jag kan inte ladda upp foton på Facebook

Om du har problem med att lägga till eller publicera foton kan du prova följande felsökningstips: Se till att du har en stark wifi- eller nätverksanslutning. Prova att ladda upp originalfotot istället för en redigerad version. Kontrollera storleken på fotot.

Läs mer

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Om Facebook inte ser ut på rätt sätt i din webbläsare kan det bero på ett cacheproblem eller ett tillfälligt dataproblem. Om detta inte löser problemet kan det bero på att du använder webbläsartillägg från tredje part. Vi rekommenderar att du avaktiverar dessa tillägg innan du försöker besöka webbplatsen på nytt. Med detta i åtanke, vad får man inte sälja på facebook? Inte en verklig vara: Allt som inte är en fysisk produkt som är till salu. Exempelvis är "söker efter"-inlägg, inlägg om borttappat och upphittat, skämt och nyheter inte tillåtna. Tjänster: Det är inte tillåtet att sälja tjänster (exempelvis städning) på Marketplace.

Hur lägger man ut något på Facebook?

Så här gör du inlägg på en sida som du besöker:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Sök efter den sida du vill publicera på och välj den sedan på rullgardinsmenyn.
  3. Tryck på Skriv något på sidan.
  4. Skriv inlägget och tryck på Publicera.
Kan inte publicera på Facebook? Om du har problem med att lägga till eller publicera foton testar du de här felsökningstipsen: Se till att du har en stark Wi-Fi- eller nätverksanslutning. Testa att ladda upp originalfotot istället för en redigerad version. Kontrollera storleken på fotot.

Hur kommer man in på sin tidslinje på Facebook?

Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Kan inte se bilder på internet? Steg 1: I sökfliken i aktivitetsfältet skriver du Internet Options. Steg 2: Den Internet Properties öppnas, klicka på Advanced. Steg 3: Rulla ned för att välja Multimedia och se att Show Pictures är checked. Om inte, kontrollera det och klicka på OK.

Hur ser jag mina bilder på Facebook?

längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned och tryck på Foton. Tryck på Album längst upp på skärmen. Tryck på det album du vill visa. Hur ändrar jag utseende på Facebook?

För att ändra ditt utseende på Facebook måste du gå till inställningar. När du är inne på inställningssidan måste du klicka på knappen "Redigera profil". Där kan du ändra din profilbild, omslagsbild och till och med ditt namn.

Får man inte sälja biljetter på Marketplace?

Just nu är det inte möjligt att sälja biljetter på Facebook Marketplace. Detta kan bero på ett antal faktorer, inklusive Facebooks policy eller det sätt på vilket biljetter vanligtvis säljs. Om du vill sälja biljetter kan du kanske göra det via andra kanaler, till exempel Craigslist eller StubHub.

By Herzen

Vilka regler gäller på Marketplace? :: Hur uppdaterar jag Dropbox?
Användbara länkar