Hem > V > Vilka Regler Gäller På Marketplace?

Vilka regler gäller på Marketplace?

2.8 Du får inte ge ut Ditt konto eller Dina lösenord till andra användare. Du kan inte ha fler än ett konto. 2.9 För att registrera Dig måste Du skapa ett användarnamn (“Display Name”) som Du väljer själv och som syns på Marketplace. 3.1 Du får inte samla eller spara uppgifter om andra användare utan deras godkännande.

Läs mer

Man kan också fråga vad kostar det att sälja på marketplace?

Marketplace är lite som Blocket men inbyggt i Facebook och gratis att lägga upp dina annonser. Du kan skapa annonser för att sälja dina prylar, där du beskriver dem, lägger till bilder och sätter ett pris. Följaktligen, hur skriver man anonyma inlägg på facebook? Gör så här för att publicera anonymt:

  1. Tryck på längst ned till höger på Facebook och sedan på Grupper. Därefter trycker du på Dina grupper och väljer din grupp.
  2. Tryck på uppmaningen att skapa ett inlägg.
  3. Flytta reglaget till Publicera anonymt.
  4. Skapa inlägget och tryck sedan på Skicka.

Varför funkar inte Facebook och Instagram?

Instagram, Facebook och flera andra stora appar gick ner på måndagskvällen efter en misslyckad uppdatering av dess routrar. Internetexperten Måns Jonasson menar att Facebooks domännamn slutade fungera under kollapsen. – Facebooks nät har helt enkelt försvunnit från internet för tillfället. På motsvarande sätt, hur skriver man på någons tidslinje? Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget: Foto: Lägger till foton till ditt inlägg.

Man kan också fråga hur hittar jag min tidslinje?

TidslinjenTidslinjen

Hitta dina resor

  1. Öppna Google Maps-appen.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Din tidslinje .
  3. Tryck på I dag högst upp om du vill hitta en annan dag eller månad.
Med detta i åtanke, vad är en tidslinje på facebook? Tidslinjen är en ny utformning av din profilsida på Facebook som gör det enklare att se alla dina inlägg och händelser i en kronologisk ordning. Tidslinjen visar alla dina uppdateringar, bilder du laddat upp och när du blev vän med olika personer på tjänsten.

Varför ser jag inte bilder?

Om bilder inte visas eller läses in långsamt när du söker på images.google.com kan du testa följande steg. Kontrollera om problemet har åtgärdats genom att göra en bildsökning efter varje steg. Om problemet har åtgärdats behöver du inte följa resten av stegen. Varför visas inte bilder på hemsida?

Det finns några anledningar till att bilder inte visas på en webbplats. En möjlighet är att bildfilerna inte lagras på rätt plats på webbservern. En annan möjlighet är att webbplatsen inte hänvisar till rätt URL för bilderna. Slutligen kan det finnas ett problem med webbplatsens kod som gör att bilderna inte visas.

Kan inte se bilder på safari?

Om du har problem med att se foton i Safari finns det några saker du kan prova. Se först till att du har den senaste versionen av Safari installerad. Om du fortfarande har problem kan du försöka rensa cacheminnet och cookies. Om det inte fungerar kan du försöka inaktivera eventuella tillägg eller plugins som du har installerat. Om du fortfarande har problem kan du försöka återställa Safari.

By Bashuk Mcsharry

Varför går inte Outlook att öppna? :: Varför går det inte att publicera på Facebook?
Användbara länkar