Hem > V > Varför Kan Jag Inte Se Mina Inlägg På Facebook?

Varför kan jag inte se mina inlägg på Facebook?

Dina inlägg bör visas direkt i flödet för den målgrupp som du har valt. Kontakta oss om dina inlägg inte visas. Vi förstår om du känner dig frustrerad, men din feedback kan hjälpa oss att förbättra framtida upplevelser.

Läs mer

Folk frågar också varför kan jag inte se alla kommentarer på facebook?

Klicka på sidans foto högst upp till höger. Klicka på Inställningar och sekretess och välj sedan Inställningar. Klicka på Sekretess på den vänstra menyn och välj sedan Offentliga inlägg. Bredvid Kommentarsrankning klickar du på Redigera. Varför får jag bara upp gamla inlägg på Facebook? Det betyder att du oftast inte ser de senaste inläggen, istället får du en oförutsägbar blandning av nya och gamla inlägg. Enligt Facebook gör man detta för att bättre visa vilka inlägg och uppdateringar tjänsten tror att du är intresserad av.

Därmed, vem kan se min vänlista?

Dina vänner reglerar också vem som kan se deras vänner i sina egna profiler. Om du till exempel ställer in din vänlista på Bara jag, kan bara du se din fullständiga vänlista i din profil. Men om din vän har sin vänlista inställd på Offentligt kan vem som helst se att ni är vänner. Folk frågar också varför ser jag andras inlägg på facebook? Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg. Du kan också välja att först granska inlägg som andra taggar dig i.

Vilka kommer upp som förslag på Messenger?

Listan på föreslagna vänner tar hänsyn till en rad faktorer, till exempel gemensamma vänner. En annan faktor är om personen har interagerat med din profilsida. Dessutom, vilka dyker upp som förslag på messenger? Gemensamma kontakter – Även gemensamma kontakter med alla de du interagerar mest med kan hamna bland dina toppvänner. 10. Vänner som är online – De som är online dyker upp högst i ditt flöde och i chatten ser du även de personer som du mest eller senast haft interaktion med. 11.

På motsvarande sätt, varför ser jag inte vem som sett min händelse?

Instagram uppdaterar sin platform hela tiden. Den data som finns på platformen och vilka algoritmer som används spekuleras det friskt i. Det kan bero på att det finns väldigt mycket pengar för företag och kändisar i att förstå dessa. Med tanke på detta, kan man se vilka som har sett höjdpunkter?

Det går inte att se vilka som har sett highlights på ett objekt. Detta beror på att highlights inte är ett objekt i sig, utan bara en egenskap hos ett objekt.

Med tanke på detta, vad är försvinnande läge på messenger?

Disappearing mode on messenger är en funktion som gör att dina meddelanden automatiskt försvinner efter att du har skickat dem. Funktionen är tillgänglig för både grupp- och enskilda chattar.

By Korff Grandusky

Hur ser man om någon Stalkar en på Facebook? :: Hur lätt är det att hacka en dator?
Användbara länkar