Hem > V > Varför Ser Jag Andras Inlägg På Facebook?

Varför ser jag andras inlägg på Facebook?

Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg. Du kan också välja att först granska inlägg som andra taggar dig i.

Läs mer

Varför kan jag inte ladda upp bilder på Facebook?

Jag kan inte ladda upp foton på Facebook

  • Se till att du har en stark wifi- eller nätverksanslutning.
  • Prova att ladda upp originalfotot istället för en redigerad version.
  • Kontrollera storleken på fotot. Vi rekommenderar att du laddar upp foton som är mindre än 15 MB.
  • Kontrollera supportinkorgen.
Därmed, vem kan se bilder jag är taggad i? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Profil och taggning. Tryck på Vem kan se inlägg där du är taggad i din profil?

Följaktligen, varför kan jag inte se mina inlägg på facebook?

Dina inlägg bör visas direkt i flödet för den målgrupp som du har valt. Kontakta oss om dina inlägg inte visas. Vi förstår om du känner dig frustrerad, men din feedback kan hjälpa oss att förbättra framtida upplevelser. Varför får jag bara upp gamla inlägg på Facebook? Det betyder att du oftast inte ser de senaste inläggen, istället får du en oförutsägbar blandning av nya och gamla inlägg. Enligt Facebook gör man detta för att bättre visa vilka inlägg och uppdateringar tjänsten tror att du är intresserad av.

Vad innebär det att gå med i Facebook?

Med Facebook kan du hålla kontakt med vänner, bekanta och familj även om ni bor långt ifrån varandra. Du kan gå med i grupper där dina intressen diskuteras och du kan följa – och föra dialog med – företag, föreningar, tidningar och organisationer som du vill få information ifrån. Man kan också fråga vad menas med begränsad på facebook? Begränsad: Den här listan är för personer som du har lagt till som vänner men inte vill dela vissa inlägg med, till exempel din chef. När du lägger till personer på listan Begränsad kan de bara se ditt offentliga innehåll eller inlägg som du har taggat dem i.

Vilka vänner visas först på Messenger?

Vänner som är online – De som är online dyker upp högst i ditt flöde och i chatten ser du även de personer som du mest eller senast haft interaktion med. Följaktligen, vad betyder vänners vänner på facebook?

Vad menas med "vänners vänner på Facebook"?

Hur tar man bort visa vänner på Facebook?

Det finns två sätt att göra detta på. Det ena är att gå in på Facebooks inställningar och välja "avvisa" under "synlighet". Det andra är att gå in på din vänlista och klicka på "redigera" längst upp till höger. Där kan du välja att göra vännerna dolda för allmänheten.

By Wilkins

Kan man se vem som tittar på min Facebook? :: Hur kan jag se hur andra ser min profil på Facebook?
Användbara länkar