Hem > H > Hur Se Egna Inlägg På Facebook?

Hur se egna inlägg på Facebook?

Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter längst upp i aktivitetsloggen för att granska aktiviteter som: Saker som du publicerat. Inlägg som du döljer från din profil.

Läs mer

Och därefter, kan man se hur länge man har varit vänner på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Gå till din väns profil genom att skriva hens namn i sökfältet högst upp. Tryck på nedanför omslagsbilden. Välj Visa vänskapssida. Kan äntligen se alla i nyhetsflödet? GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp.

Vem kan se inlägg på min tidslinje?

Tryck på längst upp till höger i inlägget och tryck sedan på Redigera sekretess. Välj vilka som kan se inlägget från alternativen som visas (till exempel Offentligt, Vänner, Bara jag). Ta reda på mer om de olika målgrupper du kan välja. Hur loggar man in på Messenger utan Facebook? Från och med nu går det inte att registrera sig som ny användare med hjälp av sitt telefonnummer. De senaste åren har det varit möjligt att använda Facebook Messenger genom att ange sitt telefonnummer, något som gjort det möjligt att använda tjänsten utan att ha ett Facebook-konto.

Med tanke på detta, måste man ha sitt riktiga namn på facebook?

Du kan även ange ett annat namn på ditt konto (till exempel namn som ogift, smeknamn, namn som du använder i yrket). Profiler är enbart till för privat användning. Du kan skapa en sida för ett företag, en organisation eller en idé. Det är inte tillåtet att utge sig för att vara någon annan eller något annat. Varför kan man inte lägga till en vän på Facebook? Du kan kanske inte lägga till en person som vän om: De har inte godkänt din vänförfrågan ännu. Du har kanske redan skickat en vänförfrågan till personen. Kontrollera om de vänförfrågningar som du har skickat fortfarande väntar.

Därmed, hur ändrar man en vänförfrågan på facebook?

Hur avbryter jag en vänförfrågan som jag har skickat till någon på Facebook?

  1. Tryck på längst upp i Flödet.
  2. Ange namnet på personen som du skickade vänförfrågan till.
  3. Gå till personens profil genom att välja namnet när det visas.
  4. Tryck på Avbryt.
Kan jag se vem som följer mig på Facebook?

Det går inte att se vem som följer en på Facebook. Man kan se vem som följer ens Facebook-sida, men det går inte att se vem som följer en personlig profil.

Och därefter, vad är platshistorik i google?

Location history är en funktion i Google Maps som sparar en logg över de platser du har besökt. För varje dag visas en lista med de platser du besökte under dagen, och du kan se mer detaljerad information om var du var och när du var där. Funktionen är opt-in, så du måste aktivera den för att den ska börja spara din platshistorik.

By Killoran Erb

Kan man se vilka som delat ett inlägg? :: Kan polisen spåra IP-adress?
Användbara länkar