Hem > K > Kan Man Se Vilka Som Delat Ett Inlägg?

Kan man se vilka som delat ett inlägg?

Mobil webbläsare

  1. Öppna Currents.
  2. Scrolla till inlägget du letar efter.
  3. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn.
  4. Mer information om vem ett privat inlägg delas med får du genom att trycka på Delas privat överst i inlägget.

Läs mer

Följaktligen, kan man dölja likes på facebook?

Nu har dock Facebook gått live med den nya förändringen att användarna har makten över likesen, du har nu möjlighet att dölja likes på både dina egna inlägg samt andras inlägg i det egna flödet. Följaktligen, vem kan se vad jag gillar på facebook? Enbart dina godkända följare kan se dina inlägg, inklusive gilla-markeringar och kommentarer. När du gillar ett offentligt inlägg är din gilla-markering synlig för alla och det går att klicka på ditt användarnamn nedanför inlägget, men det är bara godkända följare som kan se dina inlägg.

Och en annan fråga, varför kan jag inte gilla på facebook?

Ibland blockeras användare från att använda funktioner på Facebook av andra skäl än att de har skadlig kod. Läs mer. Ditt konto kan ha begränsad funktionalitet just nu eftersom en telefon eller surfplatta som du använde för att komma åt Facebook kan ha angripits av ett virus eller skadlig kod. Vad betyder svart bild på Facebook? I dag är Facebook svart. Tusentals människor ändrar nu profilbild till en helt mörk ruta. Orsaken är en aktion som dragits i gång för att visa stöd för den amerikanske journalisten James Foley som dödades av terroristorganisationen IS, skriver Aftenposten.

Därmed, hur man ändrar storlek på bild?

Minska en bilds filstorlek

  1. Öppna filen som du vill ändra i appen Förhandsvisning på datorn.
  2. Välj Verktyg > Justera storlek och markera sedan Sampla om bild.
  3. Ange ett lägre värde i fältet Upplösning. Den nya storleken visas längst ner.
Dessutom, hur får man med en hel bild på instagram? När du väljer bild skall du trycka på oändlighetssymbolen för att få med hela bilden.

Hur ändrar man bild på Messenger?

Öppna en chatt med en vän och tryck sedan på kameraknappen i verktygsfältet till vänster om textfältet och svep igenom bilderna i kamerarullen. Välj ett foto, tryck sedan länge på det och tryck på Redigera. Och en annan fråga, när är det bäst att byta profilbild?

En annan fråga, när är det bäst att byta profilbild?

Vilken tid är folk mest aktiva på Facebook?

Människor är mest aktiva på Facebook under kvällar och helger. De flesta användare är online mellan 19:00 och 22:00 på vardagar, och under dessa tider är det vanligt att se flest aktiva användare. På helgerna är användarna oftast online mellan 11:00 och 16:00.

By Tann

Kan man återkalla ett mejl? :: Hur se egna inlägg på Facebook?
Användbara länkar