Hem > H > Hur Repostar Jag Ett Inlägg På Instagram?

Hur Repostar jag ett inlägg på Instagram?

Instagram-appen för Android och iPhone

  1. Tryck på nedanför fotot eller videon i Flödet.
  2. Tryck på Lägg till inlägg/video i din händelse.
  3. Tryck på Skicka till.
  4. Tryck på Dela bredvid Din händelse och sedan på Klar.

Läs mer

Kan inte dela inlägg på Story Instagram?

Öppna Instagram-appen och klicka på din profil. Tryck på menyn med tre rader i det övre högra hörnet. Gå till Settings sedan Privacy. Navigera till Story, växla sedan Allow sharing to story för att inaktivera den. Med detta i åtanke, hur vet man om man är begränsad på instagram? Tryck på längst upp till höger. Tryck på Inställningar och sedan på Sekretess. Tryck på Begränsade konton under Kontakter.

Med detta i åtanke, kan man dela på instagram?

Du kan dela ett Instagram-inlägg till din berättelse genom att klicka på pilen / dela-knappen under inlägget du vill lägga till och sedan trycka på alternativet Lägg till inlägg i din berättelse. Dessutom, varför kan jag inte länka på instagram? Men för att lägga till en länk till din berättelse behövde du vara verifierad eller ha ett företags- eller skaparkonto med över 10 000 följare. I mitten av 2021 testade Instagram ett länkklistermärke som fungerade som svep-upp-länken - bara tittare skulle trycka på istället för att svepa.

Hur delar man någon annans story?

Hur man skickar en berättelse till någon annan

Om det inte är det kommer du inte att se alternativet att skicka det till en annan person. För att skicka en befintlig berättelse till en annan användare på Instagram, gör så här: Tryck på Story högst upp på skärmen. Tryck på paper airplane till höger om textrutan.
Med hänsyn till detta, varför kan jag inte dela inlägg på story? Varför kan jag inte dela ett visst inlägg till min Story / Händelse med flygplansikonen? Om inlägget ligger på en privat profil (alltså någon annans konto, inte ditt eget) så kan du inte dela det i din egen händelse/story. Det finns även en inställning där man kan ta bort möjligheten att dela inlägg i story.

Hur gör man ett collage på Instastory?

Skapa kollage direkt i Instagram

  1. Välj vilken bakgrundsfärg du vill ha på ditt kollage i Instagram Story.
  2. Gå in i din bilder-app och kopiera den bild du vill använda.
  3. Gå tillbaka in i Instagram, bilden du kopierat kommer dyka upp nere i vänster hörn.
  4. Klicka på bilden för att placera.
Följaktligen, hur får man två bilder i en på instagram story?

Om du vill dela två foton i en Instagram story måste du använda layoutverktyget. Börja med att skapa en ny story och välj layoutalternativet. Välj sedan layouten för två foton. Härifrån kan du välja de foton du vill dela. När du är klar kan du lägga till text, klistermärken eller något annat du vill till din berättelse.

Kan man dölja sin Instagram?

Ja, du kan dölja din Instagram-profil för allmänheten. Detta gör du genom att gå till din profilsida och klicka på knappen "Redigera profil". I avsnittet "Privat konto" väljer du "Ja" och klickar sedan på "Spara ändringar". Din profil kommer nu att vara dold för alla som inte är inloggade på Instagram.

By Odilo Stevison

Kan man tillverka bitcoin? :: Varför har jag så svårt att få känslor?
Användbara länkar