Hem > H > Hur Skapar Man Ett Delat Dokument?

Hur skapar man ett delat dokument?

Dela en fil eller mapp med specifika personer:

  1. Välj den fil du vill dela.
  2. Klicka på Dela eller Dela .
  3. Under Dela med personer och grupper anger du den e-postadress du vill dela med.
  4. Om du vill ändra vad andra kan göra med filen klickar du på nedåtpilen till höger.
  5. Välj att avisera personer:
  6. Klicka på Dela eller Skicka.

Läs mer

Och en annan fråga, hur delar man ett excel dokument?

Klicka på Granska > Dela arbetsbok. På fliken Redigering markerar du rutan Tillåt redigering av flera användare. Välj de alternativ som du vill använda för att spåra och uppdatera ändringar på fliken Avancerat och klicka på OK. Om det är en ny arbetsbok skriver du ett namn i rutan Spara som. Kan inte redigera i Word? Om ett kalkylblad eller en presentation är låst för redigering och inte kan redigeras i Windows-skrivbordsprogram kan det vara så att filen redan redigeras av någon annan eller att någon annan har checkat ut filen.

Hur ändrar man en text?

Markera den eller de celler som innehåller den text som du vill ändra. Tryck på Ctrl + A om du vill markera all text i ett Word-dokument. Klicka på teckenstorleken i rutan Teckenstorlek på fliken Start. Med tanke på detta, hur låser man upp ett word dokument? Låsa upp ett skyddat dokument

  1. Klicka på Begränsa redigering i gruppen Skydda på fliken Granska.
  2. I åtgärdsfönstret Begränsa redigering klickar du på Stoppa skydd.
  3. Om du uppmanas att ange ett lösenord skriver du lösenordet.

Och en annan fråga, hur gör jag kolumner i excel?

Om du vill infoga en enstaka kolumn: Högerklicka på hela kolumnen till höger om där du vill lägga till den nya kolumnen och välj Infoga kolumner. Om du vill infoga flera kolumner: Välj lika många kolumner till höger om där du vill lägga till nya. Högerklicka på det markerade området och välj sedan Infoga kolumner. Därmed, hur lägger man till fler rader i excel? rader

Lägga till 100+ rader i kalkylarket:

  1. Bläddra längst ned i kalkylarket.
  2. Bredvid "fler rader längst ned" anger du antalet rader du vill lägga till.
  3. Klicka på Lägg till.

Vad betyder de olika kolumnerna i Skattetabellen?

Kolumner i en skattetabell

Kolumn 1 gäller för löner och andra ersättningar som ger rätt till jobbskatteavdrag för personer som inte fyllt 65 vid räkenskapsårets början. Kolumn 2 gäller för pensioner och andra ersättningar som inte ger rätt till jobbskatteavdrag för personer som har fyllt 65 vid räkenskapsårets början.
Man kan också fråga vad är en kolumn och rad?

En kolumn är en grupp av celler som ligger i linje med varandra. En rad är en grupp av celler som ligger ovanpå eller under varandra.

Vad är en kolumn i Excel?

En kolumn i Excel är en vertikal rad av celler. Varje kolumn har ett unikt namn, och celler i olika kolumner kan innehålla olika typer av data. Kolumnerna i ett Excel-ark är numrerade från vänster till höger, och cellerna i varje kolumn är numrerade från toppen till botten.

By Paul Bonnoitt

Hur man gör ett diagram i Excel? :: Kan inte ändra i Excel?
Användbara länkar