Hem > H > Hur Dölja Inlägg På Facebook?

Hur dölja inlägg på Facebook?

Gå till inlägget i nyhetsflödet som du vill dölja. Tryck på överst till höger på inlägget och välj ett av följande alternativ: Dölj inlägg: döljer ett enskilt inlägg. Pausa [Namn] i 30 dagar: Döljer tillfälligt alla inlägg från en person, sida eller grupp från nyhetsflödet.

Läs mer

Och därefter, kan man följa någon på instagram -- utan att det syns?

Voilà – ingen har märkt något. För att det ska fungera måste du följa personen som du vill titta på. Tricket fungerar nämligen bara på de stories som visas på Instagrams startsida (tryck på det lilla huset längst ner till vänster). Du kan alltså inte söka upp någon du inte följer och titta hemligt. Kan man begränsa Instagram? Öppna profilen för den person du vill begränsa. Tryck på de tre vertikala prickarna i det övre högra hörnet. Välj Restrict från rullgardinsmenyn. Begränsningsfunktionen kan förklaras för förstagångsanvändare i ett popup-fönster.

Med tanke på detta, vilka kan se mina händelser instagram?

Det är bara du som kan se vilka som har sett din händelse. Vad gäller om det har gått mer än 24 timmar sedan jag publicerade min händelse? Du kan se vem som har sett din händelse i upp till 48 timmar efter att du har publicerat den. Kan äntligen se alla i nyhetsflödet? GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp.

Följaktligen, kan man se när man blev vän med någon på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Gå till din väns profil genom att skriva hens namn i sökfältet högst upp. Tryck på nedanför omslagsbilden. Välj Visa vänskapssida. Med tanke på detta, kan vänner försvinna på facebook? Högst upp står det hur många vänner du har, och plötsligt noterar du att siffran har sjunkit. Det som har hänt är förmodligen att en person valt att inte längre vara vän med dig. Vem det är som har försvunnit kan du dock inte se. Facebook meddelar nämligen inte när någon har plockat bort dig som vän.

Hur länge kan man inaktivera sitt konto på Instagram?

Hur länge kan du tillfälligt inaktivera din Instagram? Instagram säger inte. Man skulle förutse på obestämd tid, men vem vet om det verkligen är sant. Enligt instagrams egna vanliga frågor kommer den att sitta vilande tills du loggar in nästa när den aktiveras. Hur tar man bort ett gammalt Instagram konto?

Det finns två olika sätt att gå tillväga för att radera ett gammalt Instagram-konto. Det ena är att logga in på ditt konto via webbläsaren och gå till Instagrams avancerade inställningar. Där kan du välja att "permanent ta bort ditt konto". Det andra sättet är att installera Instagrams mobilapp och logga in på ditt konto. Gå sedan till inställningarna och välj "permanent ta bort ditt konto".

Man kan också fråga vad är inaktiverad?

En kan också fråga vad som är inaktiverat?

By Leddy Cavaliero

Kan jag se vem som googlar mig? :: Hur vet jag om mitt grafikkort passar?
Användbara länkar