Hem > H > Hur Se Fler Inlägg På Facebook?

Hur se fler inlägg på Facebook?

Om du endast vill visa de senaste inläggen kan du sortera nyhetsflödet för att visa det senaste flödet. Det innebär att du visar de senaste inläggen från personer och sidor du följer och du visar de nyaste inläggen först. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Tryck på Senaste.

Läs mer

Dessutom, hur redigerar man vänlista på facebook?

Klicka på Vänner i Flödets vänstermeny. Om du inte ser alternativet klickar du på Visa mer. Klicka på Anpassade listor och sedan på listan som du vill redigera. Klicka på längst upp till höger och välj Redigera listnamn. Folk frågar också hur hittar man kommentarer på facebook? Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer.

Hur använder man iZettle?

Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer. Följaktligen, hur använder man izettle? Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer.

Därefter, hur använder man izettle?

Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer. Med detta i åtanke, hur använder man izettle? Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer.

Hur använder man iZettle?

Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer. Dessutom, hur använder man izettle?

izettle är en mobilapp som gör det möjligt för företag att ta emot kredit- och betalkortsbetalningar. Den finns tillgänglig för iOS- och Android-enheter.
För att använda izettle måste företag först registrera sig för ett konto. De kan sedan lägga till sina kredit- och betalkort i appen och börja ta emot betalningar. Betalningar kan tas emot personligen eller online. izettle erbjuder också en rad andra funktioner, till exempel möjligheten att skicka fakturor och spåra försäljningen.

Man kan också fråga hur använder man izettle?

Izettle är en mobilapp som gör det möjligt för användare att ta emot betalningar med kredit- och betalkort. För att använda Izettle måste du först skapa ett konto och sedan koppla ditt bankkonto. När ditt konto är inrättat kan du börja ta emot betalningar genom att skriva in försäljningsbeloppet och välja knappen "Betala". Du kan också skapa en "betalningsbegäran" som gör att du kan skicka en faktura till en kund via e-post eller sms.

By Garibull Arsad

Hur mycket påverkar böcker miljön? :: Vem kan se mina nya vänner på Facebook?
Användbara länkar