Hem > H > Hur Döljer Man Sina Inlägg På Facebook?

Hur döljer man sina inlägg på Facebook?

Gå till inlägget i nyhetsflödet som du vill dölja. Tryck på överst till höger på inlägget och välj ett av följande alternativ: Dölj inlägg: döljer ett enskilt inlägg. Pausa [Namn] i 30 dagar: Döljer tillfälligt alla inlägg från en person, sida eller grupp från nyhetsflödet.

Läs mer

Folk frågar också varför går det inte att dela på facebook?

Om du inte ser alternativet att dela kan det bero på sekretessinställningarna för det ursprungliga inlägget (till exempel om någon väljer att dela sitt inlägg med Vänner). Följaktligen, kan man se vem som delat ens inlägg på instagram? Gå bara till View Insights på ett av dina inlägg, så kommer du att se antalet personer som delat ditt inlägg. Du ser också antalet sparade, profilbesök och räckvidd för det specifika fotot.

Hur ser jag mina inlägg på Instagram?

Instagram delar nu med sig av all data som finns kopplat till en användare. Med andra ord kan du få se alla bilder, videos, likes, kommentarer och gamla stories sedan du skaffade appen. Vågar du titta? Följaktligen, hur ser mail från facebook ut? Uppdaterad mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Inställningar och sedan på Säkerhet och inloggning.
  3. Tryck på Se de senaste e-postmeddelandena från Facebook.

Dessutom, hur kontaktar man marketplace?

Om du tror att du har följt våra policyer kontaktar du vårt team så att vi kan titta närmare på ärendet:

  1. Gå till facebook.com/marketplace.
  2. Tryck på Begär granskning.
  3. Vi granskar ditt överklagande och svarar inom 24 timmar.
Därmed, kan inte se omröstning messenger? Funktioner som omröstningar och smeknamn i chattar är inte längre tillgängliga i Messenger. Facebook tvingas uppdatera sina meddelandetjänster för att följa EU:s e-privacydirektiv. Det gör att vissa funktioner i Messenger, Instagram och Facebook blir otillgängliga.

Dessutom, hur länge kan man bli avstängd från facebook?

Har man otur kan kontot på Facebook eller Google helt sonika och plötsligt stängas av en dag. Det kan räcka med att en datoralgoritm bedömer en bild eller en konversation som "omoralisk". Är man anonym när man anmäler på Facebook?

Nej, Facebook är inte anonymt. När du lägger upp ett inlägg på Facebook är ditt namn och din profilbild kopplade till ditt inlägg. Dessutom spårar Facebook din IP-adress, som kan användas för att identifiera dig.

Med detta i åtanke, hur gör man så ingen kan skicka vänförfrågan?

Det bästa sättet att se till att ingen kan skicka en vänförfrågan är att ställa in dina sekretessinställningar så att endast vänner till vänner kan skicka en förfrågan till dig. På så sätt kan du fortfarande ta emot förfrågningar från personer som du kanske känner, men främlingar kan inte skicka en förfrågan till dig.

By Bradwell

Är det olagligt att kopiera pengar? :: Är Instagram bra för barn?
Användbara länkar