Hem > V > Vad Händer Om Man Döljer En Kommentar På Facebook?

Vad händer om man döljer en kommentar på Facebook?

När du döljer en kommentar från ett inlägg på din sida: Kommentaren kommer fortfarande att vara synlig för personen som skrev den och hens vänner. Detta kan bidra till att förhindra fler oönskade kommentarer. Kommentaren kommer att döljas för alla andra.

Läs mer

Kan man ta bort en bild från ett Instagraminlägg?

Instagram-appen för Android och iPhone och Instagram Lite-appen för Android. Tryck på (iPhone) eller (Android) ovanför inlägget och tryck sedan på Ta bort. Tryck på Ta bort igen för att bekräfta. Hur får man tillbaka Instagram inlägg? Tryck på fotot, videon eller händelsen som du vill återställa eller ta bort permanent. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Återställ till profil eller Återställ för att återställa innehåll. Du kan även Ta bort det.

Folk frågar också var hittar man arkiverade bilder?

Tryck på Arkiv-ikonen i det övre högra hörnet av din profil för att visa alla dina arkiverade foton. Hur tar man bort Instagram tillfälligt? Logga in på Instagram via en mobil webbläsare eller på en dator. Du kan inte inaktivera ditt konto via Instagram-appen. Klicka på profilsymbolen längst upp till höger och välj Redigera profil. Bläddra ned och klicka på Inaktivera mitt konto tillfälligt.

Och en annan fråga, vad betyder inaktiverade konton på instagram?

Fördelar med att kunna inaktivera DM i Instagram.

Förutom att du slipper få störande spam från fejk konton eller andra konton på Instagram som du inte är intresserad utav så kan du också göra det utan att kontot som du inaktiverar får någon notis om detta.
Hur hittar man snygga killar på Instagram? Här kommer några snabba tips hur du går tillväga för att lägga in en stöt på din Instagram-crush.

  1. Spana. Instagram är fullt med snygga människor att följa och spana på.
  2. Undersök noga.
  3. Ta första steget men var inte en stalker.
  4. Hitta gemensamma intressen.
  5. Stay cool.
  6. Bjud ut!

Hur går man med i Instagram?

När du är klar med registreringen och loggat in kan du lägga upp din första bild på Instagram. Antingen så tar du en bild direkt i appen eller så hämtar du bilder från ditt bildbibliotek i telefonen. Om du vill kan du använda dig av något av de många filter som är en del av appen, innan du lägger ut bilden. Varför har jag inte Reels?

Det kan finnas flera anledningar till att du inte har tillgång till Reels. Ett skäl kan vara att ditt konto inte uppfyller kraven för att lägga upp Reels. För att kunna lägga upp Reels måste ditt konto vara offentligt, ha en profilbild och vara minst 18 år gammalt. En annan orsak kan vara att Reels inte är tillgängligt i ditt land ännu. Reels lanseras gradvis till fler länder, så om det inte finns tillgängligt i ditt land ännu bör det vara det snart. Slutligen är det också möjligt att det finns ett tillfälligt problem med Reels och att Instagram arbetar för att åtgärda det. Om du tror att detta kan vara fallet kan du försöka starta om appen eller din enhet, eller kontrollera om det finns uppdateringar i App Store eller Google Play Store.

Med hänsyn till detta, när kommer instagram tillbaka?

Detta är en svår fråga att besvara slutgiltigt eftersom den beror på ett antal faktorer, inklusive orsaken till avbrottet och skadans omfattning. Baserat på vår erfarenhet av liknande avbrott räknar vi dock med att instagram kommer att återvända inom de närmaste 24-48 timmarna.

By Debra

Hur gör man för att ringa videosamtal? :: Hur får man bort klister från klistermärken?
Användbara länkar