Hem > V > Vem Kan Se En Dold Kommentar På Facebook?

Vem kan se en dold kommentar på Facebook?

När du döljer en kommentar på ditt inlägg / uppdatering kommer den fortfarande att vara synlig för personen som publicerade den och alla hans / hennes vänner. Kommentaren och hans / hennes vänner kan fortsätta diskussionen också. Endast personerna på kommentarens vänlista kan se eller interagera med den kommentaren.

Läs mer

Kan man ta bort en gilla markering på Facebook?

Du kan bara sluta att gilla inlägg, foton, kommentarer och Sidor som du tidigare har gillat. Gå till inlägget eller fotot. Tryck på Gilla om du vill sluta att gilla. Kan man dölja inlägg på Facebook? Gå till inlägget i nyhetsflödet som du vill dölja. Tryck på överst till höger på inlägget och välj ett av följande alternativ: Dölj inlägg: döljer ett enskilt inlägg. Pausa [Namn] i 30 dagar: Döljer tillfälligt alla inlägg från en person, sida eller grupp från nyhetsflödet.

Följaktligen, hur stänger jag av kommentarer på facebook?

Gå till flödet och klicka på Grupper i vänstermenyn och välj din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer. Och därefter, vem kan se det som jag kommentarer på facebook? Kommentarer och gillningar på ett offentligt delat inlägg kan alla se. Gemensamma vänner kan alltid se vad du har skrivit – om inlägget inte har specielanpassats för att bara gälla en viss grupp av personens vänner – men många har även ställt in så att de tillåter vem som helst att följa dem utan att vara vänner.

Följaktligen, hur kan man se sina kommentarer på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Härifrån kan du trycka för att granska aktiviteter som: Dina inlägg: för att granska sådant som foton, videor, text och statusuppdateringar som du har delat på Facebook. Hur tar man bort en gilla-markering? Tryck på det inlägg som du har kommenterat. Tryck på kommentaren du gillade. Tryck på Ta bort gilla-markering.

Med hänsyn till detta, hur tar man bort gilla markeringar?

Om du har råkat dubbeltrycka på ett inlägg eller har råkat trycka på under ett inlägg kan du ta bort gilla-markeringen genom att trycka på . Några saker att tänka på: Din gilla-markering försvinner från andras aktiviteter nästan direkt efter det att du tagit bort en gilla-kommentar. Folk frågar också hur tar man bort en reaktion på messenger?

Det finns för närvarande inget sätt att ta bort en reaktion i Messenger. Det enda sättet att ta bort en reaktion är att radera hela meddelandet.

Hur raderar man allt på Facebook?

Det bästa sättet att radera allt på Facebook är att först inaktivera ditt konto. Detta gör du genom att gå till din inställningssida och klicka på alternativet inaktivera. När ditt konto är avaktiverat tar Facebook bort all din personliga information från sina servrar. Om du vill radera ditt konto helt och hållet måste du kontakta Facebook direkt och begära att de raderar ditt konto.

By Rube Schuchmann

Vad menas med begränsad på Facebook? :: Kan man se när man blockerat någon på Facebook?
Användbara länkar