Hem > V > Vad Är Dold Textning?

Vad är dold textning?

Dold text. När undertexten är valbar, d.v.s. ligger skild från bild och ljud, till exempel på en text-TV-sida eller i en separat dataström som visas samtidigt som filmen eller TV-programmet, kallas den dold text.

Läs mer

Vad är en iPad?

Ipad (i kommersiella sammanhang iPad) är en surfplatta, eller en portabel pekdator, från det amerikanska hemelektronikföretaget Apple. Ipad presenterades första gången den 27 januari 2010 av Apples grundare och VD Steve Jobs på en presskonferens i San Francisco. Hur hittar jag mina appar? Svep uppåt från skärmens nederkant, håll kvar och släpp sedan. Om du använder Android Go med navigering med tre knappar trycker du på Senaste apparna .

På motsvarande sätt, hur får man tillbaka appar på iphone?

Återskapa en inbyggd app som du har raderat

  1. Gå till App Store på din iOS- eller iPadOS-enhet.
  2. Sök efter appen. Se till att du använder exakt samma namn på appen. Hitta rätt namn på inbyggda appar.
  3. Tryck på för att återskapa appen.
  4. Vänta tills appen har återskapats och öppna den sedan från hemskärmen.
Vad gör man om App Store försvinner? Det går inte att "fysiskt radera" appen App store, däremot går det att inaktivera App store så att den inte syns. Första steget är att titta under Inställningar->Allmänt->Begränsningar så du tillåter att program installeras. * Starta App store genom att söka upp appen.

Kan jag använda min Iphone i USA?

Mobiltelefoner och den mesta annan elektronik är tullfri, men om du följer lagen ska du betala svensk moms på till exempel en Iphone. 9 250 * 1,25 = 11 560 kronor. Fortfarande en dryg tusenlapp billigare alltså. Vad en första koll på priserna inte heller avslöjar är hur mycket moms du kan få betala på prylarna i USA. Kan inte ändra betalningsmetod Iphone? Så här ändrar du betalningsmetoden på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Betalning och leverans. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.
  4. Härifrån kan du göra dessa saker: Lägga till en betalningsmetod – Tryck på Lägg till betalningsmetod.

Kan man ringa Apple Support?

För övriga frågor, kontakta Apple Stores kundtjänst på 020‑120 99 71. Öppettiderna är måndag–fredag 09.00–19.00. Kan Siri översätta?

Siri kan översätta ord och fraser till olika språk. Detta gör du genom att öppna Siri och säga något i stil med "Hur säger man 'hej' på franska?". Siri säger då ordet eller frasen på det valda språket.

Vad betyder mobil på engelska?

Begreppet "mobile" på engelska kan syfta på flera olika saker. Oftast används det för att beskriva en mobiltelefon eller annan bärbar enhet som kan användas för att ringa samtal eller få tillgång till internet. Det kan också användas för att beskriva något som kan flyttas eller flyttas lätt, till exempel ett mobilt hem eller en mobil app.

By Ruggiero Schimetzki

Hur frigör jag utrymme på min iPhone? :: Vad betyder det 3?
Användbara länkar