Hem > K > Kan Man Ta Bort En Kommentar På Facebook?

Kan man ta bort en kommentar på Facebook?

Tryck på inlägget med kommentaren. Tryck och håll ned på kommentaren. Välj Ta bort kommentar och tryck sedan på Ta bort.

Läs mer

Med detta i åtanke, hur kan man se sina kommentarer på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Härifrån kan du trycka för att granska aktiviteter som: Dina inlägg: för att granska sådant som foton, videor, text och statusuppdateringar som du har delat på Facebook. Hur stänger jag av kommentarer på Facebook? Gå till flödet och klicka på Grupper i vänstermenyn och välj din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer.

Hur ändrar man i händelsen på Instagram?

Nedanför Redigera profil letar du efter Höjdpunkten som du vill redigera eller ta bort, och trycker sedan och håller ned på den. Tryck på Ta bort höjdpunkt och sedan på Ta bort för att ta bort händelsen från Höjdpunkter i händelse eller tryck på Redigera höjdpunkt för att lägga till fler foton eller videor i händelsen. Med hänsyn till detta, vad betyder knapparna på instagram? För att se vem som gillar, kommenterar och vilka som följer dig trycker du på den hjärtformade ikonen. När du trycker där så kommer du till en plats i appen där du kan se vilka och hur många som antingen har gillat ett inlägg som du har lagt ut på Instagram.

Därefter, hur lägger man ut på instagram utan att det syns?

Hur lägger man upp bilder på Instagram utan att de syns i följarnas flöde?

  1. Det går tyvärr inte att göra!
  2. När du publicerar ett Instagram-inlägg så syns det alltid för dina följare i flödet.
  3. Du kan inte bakåtdatera bilder på Instagram.
  4. Du kan inte ändra bilden på ett Instagram-inlägg i efterhand.
Man kan också fråga varför tar instagram bort bilder? Flera kvinnor slår larm om att deras bilder tas bort från Instagram. De menar att bilder på större kroppar plockas ner – och att bilder på smala kroppar får vara kvar. – Det är jättelika bilder, det är lika mycket hud som visas, men en kropp är okej på Instagram och en är inte det, säger fotografen Amanda Ekström.

Med detta i åtanke, hur kan man se arkiverade bilder på instagram?

Tryck på Arkiv-ikonen i det övre högra hörnet av din profil för att visa alla dina arkiverade foton. Hur tar man bort ett konto på Instagram?

Det finns inget sätt att radera ett Instagram-konto från appen. Om du vill radera ditt konto måste du först logga in på Instagram från en webbläsare. När du har loggat in går du till sidan med kontoinställningar och scrollar ner till botten. Längst ner på sidan kommer det att finnas en knapp där det står "Ta bort mitt konto". När du klickar på den här knappen kommer ditt konto att raderas permanent.

På motsvarande sätt, hur lägger man in två bilder på samma instagram story?

Om du vill lägga två foton på samma Instagram-story:
1. Tryck på symbolen "+" i det övre vänstra hörnet av skärmen.
2. Välj ikonen för "galleri".
3. Välj de två foton som du vill inkludera i din berättelse.
4. Tryck på "Klar" i det övre högra hörnet.
5. Din berättelse kommer nu att innehålla båda bilderna.

By Donny Mila

Vad är att kommentera? :: Kan man surfa anonymt?
Användbara länkar