Hem > K > Kan Man Ta Bort Facebook Och Ha Kvar Messenger?

Kan man ta bort Facebook och ha kvar Messenger?

Du kan fortsätta att använda Messenger även efter att du har inaktiverat ditt Facebook-konto. Om du har haft ett Facebook-konto och sedan inaktiverat det så aktiveras inte ditt Facebook-konto på nytt om du använder Messenger. Dina Facebook-vänner kan fortfarande skicka meddelanden till dig via Messenger.

Läs mer

Man kan också fråga vad händer med meddelanden om man tar bort sin facebook?

Om du väljer att inaktivera sitt Facebook-konto tillfälligt innebär det en paus från Facebook där andra varken kan se eller gå in på din Facebookprofil. Dina inlägg, bilder och videoklipp finns kvar men är dolda så länge kontot är inaktiverat. Hur kan jag ta bort min Facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till avsnittet Din Facebook-information och tryck på Kontoägarskap och kontokontroll. Tryck på Inaktivera och ta bort och välj Ta bort konto.

Hur söker man en person på Facebook?

Tryck på högst upp på Facebook och ange det du söker efter i sökfältet. Välj bland förslagen som visas eller tryck på Visa fler resultat för [sökord] om du vill filtrera resultaten efter olika ämnen. Tryck på Personer, Sidor, Händelser eller Grupper om du vill se resultaten för det aktuella ämnet. Måste man ha sitt riktiga namn på Facebook? Du kan även ange ett annat namn på ditt konto (till exempel namn som ogift, smeknamn, namn som du använder i yrket). Profiler är enbart till för privat användning. Du kan skapa en sida för ett företag, en organisation eller en idé. Det är inte tillåtet att utge sig för att vara någon annan eller något annat.

Med tanke på detta, hur tar man bort ett messenger konto?

Hur tar jag bort ett konto som jag har lagt till på Messenger?

  1. Från Chattar trycker du på din profilbild i det övre vänstra hörnet.
  2. Bläddra ned och tryck på Byt konto.
  3. Svep åt vänster på kontot som du vill ta bort.
  4. Tryck på .
  5. Tryck på Ta bort.
Med tanke på detta, vad händer om jag tar bort facebook appen? Detta inkluderar dina appköp och achievements. Du kommer inte längre att kunna returnera några appar och förlorar befintliga butikskrediter. Sidor som endast du kontrollerar kommer också att tas bort.

Hur lång tid tar det innan Facebook kontot raderas?

Om det har gått mindre än 30 dagar sedan du påbörjade borttagningen kan du avbryta borttagningen av ditt konto. Efter 30 dagar tas ditt konto och all din information bort permanent och du kan därefter inte få tillbaka någon information. Med hänsyn till detta, kan man se hur länge man varit med på facebook?

Det finns för närvarande inget sätt att se hur länge du har varit på Facebook.

Folk frågar också kan man ha 2 konton på facebook?

Ja, det är möjligt att ha flera konton på Facebook. Varje konto måste ha en unik e-postadress. Det strider också mot Facebooks användarvillkor att ha mer än ett personligt konto.

By Heater

Kan man använda Office 365 offline? :: Hur fungerar CrossFire?
Användbara länkar