Hem > K > Kan Man Ta Bort En Gilla Markering På Facebook?

Kan man ta bort en gilla markering på Facebook?

Du kan bara sluta att gilla inlägg, foton, kommentarer och Sidor som du tidigare har gillat. Gå till inlägget eller fotot. Tryck på Gilla om du vill sluta att gilla.

Läs mer

Dessutom, hur stänger jag av kommentarer på facebook?

Gå till flödet och klicka på Grupper i vänstermenyn och välj din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer. Med detta i åtanke, hur tar jag bort en gilla markering? På en kommentar:

på en telefon eller surfplatta med Android. Tryck på det inlägg som du har kommenterat. Tryck på kommentaren du gillade. Tryck på Ta bort gilla-markering.

Med detta i åtanke, varför försvinner kommentarer på facebook?

Ja, en persons gilla-markeringar och kommentarer försvinner från dina foton och videor när du blockerar hen. Om du avblockerar någon återställs inte hens tidigare gilla-markeringar och kommentarer. Kan man se gillade inlägg på Facebook? När du har bytt Facebook-språk till engelska är det bara att söka via sökfältet för att se vad du eller dina vänner gillar på Facebook. Här är några exempel på sökfraser och vad de resulterar i: "Photos liked by me" (visar alla foton som du har gillat) "Posts liked by me" (visar alla inlägg som du har gillat)

Hur tar man bort en reaktion på Messenger?

emoji

Viktigt!

  1. Öppna Messages-appen .
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger Meddelandeinställningar. Avancerat.
  3. Inaktivera Visa iPhone-reaktioner som emoji.
Vad betyder inaktivera kommentarer? Tyvärr kan du inte inaktivera kommentarer för sidans inlägg, men du kan dölja eller ta bort enskilda kommentarer. Fast du kan blockera kommentarer som innehåller vissa ord och blockera svordomar. Så får du problem med att det postas en viss typ av spaminnehåll på din sida så kan du komma åt det på det här sättet.

Följaktligen, kan man spärra kommentarer på facebook?

Klicka på Inställningar från den vänstra menyn och klicka sedan på Sekretess. Klicka på Offentliga inlägg på menyn till vänster. I avsnittet Moderering går du till Dölj kommentarer som innehåller vissa ord från din sida och klicka sedan på Redigera. Därefter, hur stänger man av inlägg på facebook?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom det bästa sättet att stänga av inlägg på Facebook kan variera beroende på individens personliga preferenser och hur bekväm man är med den sociala medieplattformen. Några tips om hur man stänger av inlägg på Facebook är dock följande:
- Avmarkera alternativet "Visa i nyhetsflödet" för specifika vänner eller grupper vars inlägg du inte vill se.
-Hölja enskilda inlägg som du inte vill se.
Justera dina inställningar för nyhetsflödet så att det visas mindre av vissa typer av innehåll, t.ex. inlägg från sidor eller grupper som du inte är lika intresserad av.
Logga ut från Facebook när du inte vill se några inlägg.

Med detta i åtanke, hur gör man så att ingen kan kommentera ens profilbild?

Gå till din profilbild och klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet. Välj "Redigera profilbild" i rullgardinsmenyn. I det nedre vänstra hörnet av fönstret Redigera profilbild finns en kryssruta där det står "Stäng av kommentarer". Markera den rutan och klicka sedan på knappen "Spara" i det nedre högra hörnet.

By Morell Skeen

Hur tar man bort en GIF på Facebook? :: Kan man heta Jesus?
Användbara länkar