Hem > H > Hur Tar Jag Bort En Gilla-Markering?

Hur tar jag bort en gilla-markering?

På en kommentar:

på en telefon eller surfplatta med Android. Tryck på det inlägg som du har kommenterat. Tryck på kommentaren du gillade. Tryck på Ta bort gilla-markering.

Läs mer

Med detta i åtanke, hur stänger man av likes på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem kan följa mig. Kan man se gillade inlägg på Facebook? När du har bytt Facebook-språk till engelska är det bara att söka via sökfältet för att se vad du eller dina vänner gillar på Facebook. Här är några exempel på sökfraser och vad de resulterar i: "Photos liked by me" (visar alla foton som du har gillat) "Posts liked by me" (visar alla inlägg som du har gillat)

Kan man dölja likes på Facebook?

Nu har dock Facebook gått live med den nya förändringen att användarna har makten över likesen, du har nu möjlighet att dölja likes på både dina egna inlägg samt andras inlägg i det egna flödet. Kan man ta bort reaktioner på Facebook? Om du vill ändra din reaktion på ett inlägg eller en kommentar trycker du och håller nere på din nuvarande reaktion (bredvid Kommentera och Dela) och väljer sedan en ny. Om du vill ta bort din reaktion från ett inlägg eller en kommentar trycker du på din nuvarande reaktion.

Hur gör man så att ingen kan kommentera ens profilbild?

Steg 1: När du laddar upp profilbilden, bocka av "Share your update to News Feed". Då skapas inget inlägg på din logg om att du bytt profilbild. Steg 2: Efter att du har laddat upp den, gå snabbt in på din profil, och tryck på din profilbild. Vad betyder inaktivera kommentarer? Tyvärr kan du inte inaktivera kommentarer för sidans inlägg, men du kan dölja eller ta bort enskilda kommentarer. Fast du kan blockera kommentarer som innehåller vissa ord och blockera svordomar. Så får du problem med att det postas en viss typ av spaminnehåll på din sida så kan du komma åt det på det här sättet.

Med hänsyn till detta, hur blockerar man kommentarer på facebook?

Klicka på Inställningar från den vänstra menyn och klicka sedan på Sekretess. Klicka på Offentliga inlägg på menyn till vänster. I avsnittet Moderering går du till Dölj kommentarer som innehåller vissa ord från din sida och klicka sedan på Redigera. Kan inte gilla eller kommentera på Facebook?

Det kan finnas flera orsaker till att någon inte kan gilla eller kommentera på Facebook. Den mest sannolika orsaken är att personens konto har stängts av eller förbjudits av Facebook. Detta kan ske av flera olika anledningar, t.ex. om man brutit mot Facebooks användarvillkor eller gemenskapsnormer.
Andra orsaker till att någon inte kan gilla eller kommentera på Facebook kan vara följande:
-Personen är inte inloggad på sitt konto
-Personen har inget Facebook-konto
-Personens konto är inaktiverat
-Personen har blockerats av en annan användare
-Personen har blockerats av Facebook
Om personen är inloggad på sitt konto och fortfarande inte kan gilla eller kommentera bör han eller hon försöka ladda om sidan. Om det inte fungerar bör de försöka rensa webbläsarens cache och cookies. Om det inte fungerar kan de kontakta Facebook för att få hjälp.

Hur ser man gillade bilder på Facebook?

För att visa dina favoritbilder på Facebook:
1. Logga in på ditt Facebook-konto.
2. Klicka på fliken "Foton" i den övre menyn.
3. I den vänstra sidofältet klickar du på länken "Album".
4. Klicka på albumet med titeln "Liked Photos".

By Baron

Kan inte lägga till administratör Facebook? :: Hur kommer jag åt mitt Messenger konto?
Användbara länkar