Hem > V > Varför Får Jag Bara Upp Gamla Inlägg På Facebook?

Varför får jag bara upp gamla inlägg på Facebook?

Det betyder att du oftast inte ser de senaste inläggen, istället får du en oförutsägbar blandning av nya och gamla inlägg. Enligt Facebook gör man detta för att bättre visa vilka inlägg och uppdateringar tjänsten tror att du är intresserad av.

Läs mer

Måste man vara med i Facebook?

Ända sen juni 2015 har man kunnat använda meddelandetjänsten Messenger bara genom att ange sitt mobilnummer, namn eller fotografi (här i Sverige endast via mobilnummer). Men nu har Facebook ändrat på det så att alla nya användare måste ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten. Vad händer på Facebook idag? Facebook avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Man kan också fråga kan man se hur länge man varit med på facebook?

Tryck på Visa aktivitetshistorik längst ned. Tryck på Filter. Tryck på Kategorier längst ned i aktivitetsloggen för att granska aktiviteter som: Dina inlägg, för att granska saker som foton, videor, text och statusuppdateringar som du har delat på Facebook. Hur gör man så att ingen kan söka på en på Facebook? Vill du begränsa vem som kan hitta dig på Facebook kan du göra detta genom att gå in på Inställningar, sedan Sekretess. Här kan du ange vem som kan hitta dig på Facebook genom att söka på din mailadress eller ditt telefonnummer.

Vem har sökt på mig på Facebook?

Nej, Facebook tillåter inte någon att spåra vilka som tittar på deras profil. Appar från tredje part har heller inte någon sådan funktion. Om du stöter på en applikation som påstår sig ha den funktionen bör du anmäla applikationen. Därefter, hur gör man så ingen kan skicka vänförfrågan? Under sekretessinställningarna på Facebook kan man välja att endast vänners vänner kan skicka vänförfrågningar. Det förhindrar alla som du inte har minst en gemensam vän med att skicka förfrågningar till dig. Det kräver dock också att ingen av dina vänner accepterat en förfrågan från ett spamkonto.

Hur många konton får man ha på Facebook?

Det strider mot Facebooks communityregler att ha fler än ett personligt konto. Om du vill representera ditt företag, din organisation, ditt varumärke eller din produkt på Facebook, kan du använda din personliga konto för att skapa och hantera en sida. Och en annan fråga, hur delar man ett inlägg till en grupp på facebook?

När du skapar ett inlägg på Facebook finns det ett alternativ för att dela inlägget till en specifik grupp. Du kan antingen dela inlägget med en grupp som du är medlem i eller skapa en ny grupp. Om du vill dela ett inlägg till en grupp klickar du på knappen "Dela" längst ner i inlägget. I rullgardinsmenyn väljer du "Dela till en grupp". Ett popup-fönster visas med en lista över de grupper som du är medlem i. Välj den grupp som du vill dela inlägget med och klicka sedan på "Post".

Hur gör jag ett inlägg på Facebook?

För att göra ett inlägg på Facebook loggar du in på ditt konto och går till din profilsida. På din profilsida bläddrar du ner till rutan "Vad tänker du på?" och klickar på den. Skriv ditt meddelande och klicka sedan på knappen "Inlägg".

By Gilboa Nao

Varför ser jag andras gratulationer på Facebook? :: Vad är administrativa uppgifter inom vården?
Användbara länkar